2777
2789
عنوان

برای دلبندم🖤🐣

491 بازدید | 40 پست

سلام عشقم....

توتنهاعشقی بودی ک منوایقد زجرآور ب درد آوردی پسرم ....💔🖤

الان حتی نای گفتن ای کاش ای کاش گفتنمم هم ندارم سرد شدم زده شدم ازدنیا🖤🖤🖤💔💔💔

الان ۷ماهه که ازپیشم رفتی ولی اگه کسی بیاد قلبمو ازدرونم بشکافه وببینه میتونماتمام سوختنشو تیکه تیکه شدنشوسیاه شدنشوببینه🖤🖤🖤🖤🖤

واقعا مادری سخته.....

عشق مامان جلوهمه میگم میخندم....🥲🥲🥲🥲🥲🥲

تاکسی متوجه درده من نشه........ولی باز ک میام خونه یاهمونجا توجعمشون میبینی من یاده توام 💔💔💔🖤🖤🖤رفتم پیش تو.......سکوت میکنم حرف نمیزنم تنها وبیصدا وبی کلام میرم بیرون ازجمع اشکاموپاک میکنم وبغضمو با آب میکشم پایین🖤🖤🖤🖤

میبینی این روزا چقدمامانتو مَرد بارآوردی بانبودنت😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤🖤

میدونم خدا برای بنده اش بد نمیخاد....

ولی من روزی نیس ب یاده عشقم نیفتم چشام خیس نشه😭😭😭😭

دوستتدارم کیان قشنگم پسرجون جونیم.....

وای ک خوداااااااااا.......🖤

دیوووونه شدم ....

من شباتاخوده صبح بیدارم اصلاخاب ندارم دکتررفتم قرص ارامبخش خواب آور بهم داده همونارو من میخورم دیگه نمیفهمم دنیادست کیه تا چن ساعت🖤🖤🖤🖤😔😔😔😔😔

الان باخودم فک کردم دارهام فقط تا ده روزدیگه هس نمیدونم دیگه چکارکنم ....

یاالله جان هرچه خیر هس برام بیارآمین 🤲🖤😭

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالش بود

۱۷روزش بودولی بداز۱۱سال خدابهم دادش🖤

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
خدا بهتون صبر بده

آمین🤲🖤

صبور باش ....به زندگی قبل برگرد...باید راضی به مشیت و اراده پروردگار باشی

همیشه من دربرابراتفاقای ناگوارزندگیم جزصبروتحمل دیگه کاری ازدسم برنیومده🖤🖤🖤🖤💔

خدا صبرتون بده چند ساله بود

امین بدازسال خدابهم معجزه شونشون داد۱۷روزش بود🖤

امین بدازسال خدابهم معجزه شونشون داد۱۷روزش بود🖤

ای وای 

آدم میمونه چی بگه واقعا 🖤🖤

دختر خاله منم پسرش ۱۵ سالش بود دیروز فوت شد 

بمیرم برا دختر خالم . قشنگ از چهرش میشد فهمید قلبش تیکه تیکه شده 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
ای وای آدم میمونه چی بگه واقعا 🖤🖤دختر خاله منم پسرش ۱۵ سالش بود دیروز فوت شد بمیرم برا دختر خالم . ...

الله جان بهش صبر بده امین

الله جان هیچکسو باگرفتن فرزندش صبرشو نگانکنه آمین.🤲🖤💔

آدم میسوزه تا عمق درونش اصلافراموش نمیشه

....

هرکی میگه فراموش میکنم الکی میگه ها باورنکنید.....🖤🫂😭

خدا بهت صبر بده 😑😑😑😑🥲

آمین عزیزدلم🫂🖤

عزیز دلم 🫂 خدا بهت صبر بده

آمین گلم🫂🖤

2810