شرایط مالی خوبه تقریبا. همسرم میگه بچه دوم اصلاااا.
ولی خودم خیلی دو دل هستم. و البته از نظر حوصله هم میدونم کشش ندارم. ولی باز میگم نکنه دارم اشتباه میکنم و در آینده پشیمون بشمممم🥲تک فرزندا یا چند فرزندا بیایین نظر بدین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
واقعا خدا هیچ کاری نمی کنه🫤توان حسمی و روحی از کحا میاد خدا میده دیگه. نشنیدید میگن از تو حرکت از خ ...
همه چیو که نباید گردن خدا انداخت
خودمون مگه عقل و اختیار نداریم
مادرایی که از فشار کار و فشار روحی بچهها نابود شدن یا
اونایی که پول تامین بچه هم ندارن خدا ندارن؟
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
با این وضعیت جامعهبا این سیستم آموزشیبا این گرونی و تورم و آینده نامعلومتنها لطفی که به بچههامون می ...
تابوده خوبی و بدی کنارهم بوده ذات انسان ب بقاست جایی ک الان هستیم کشورای جهان اولی ده ها سال پیش بودن و الان میبینیم ک چقدر خانواده های بزرگی دارن الان هم ما اینطور شدیم و جندین سال بعد متوجه اشتباهاتمونمیشیم