2777
2789

بیاین تعریف کنین حقیقتا چند بار نه شنیدین؟

خودم دوبار نه شنیدم یکمیم ناراحت شدم ولی خب الان دیگ مث زمان قدیم نیس ک پسرا فقط ابراز علاقه کنن و دخترا خجالتی باشن. 

من اگ حرفو نزنم تو دلم میمونه و از تو فکرش در نمیام. 

هر جور شده ب طرفم میگم ازش خوشم میاد. 

ی بارم ب خادم جمکران گفتم ازش خوشم اومده گفت ن متاسافنا من شرابشو ندارم

(فکر کرده من واسه ازدواج میگم 😂) بچه مثبت بود از اینا ک مامانیش باید واسش زن بستونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اینجوری  بودم ولی دیگه به این نتیجه رسیدم نباید گفت ...

پسرا ذهنیت خوبی راجب این قضیه ندارن 

و البته که اکثرا بهت نه نمیگن بعدش هی کشدار میشه ولی هیچ حسی بهت ندارن و ... 

تو مث بقیه نیستی میفمم فرقتو ، تو گل باغ بهشتی خدایان چیدنت :)
من اینجوری بودم ولی دیگه به این نتیجه رسیدم نباید گفت ...پسرا ذهنیت خوبی راجب این قضیه ندارن و البت ...

آخه من جذب پسرایی میشم ک خجالتی ن یا درون‌گرا یا با جحب و حیا اونا هم ک نمیان بگن یا اهلش نیستن 

اکثرا پسرای هول تو پیشنهاد دادن پرون

آخه من جذب پسرایی میشم ک خجالتی ن یا درون‌گرا یا با جحب و حیا اونا هم ک نمیان بگن یا اهلش نیستن اکثر ...

همونا که میگی ظاهری مثبتن و فلان

اونا پاش بیوفته از هولا هول تر و پرروترن

دست کم نگیرشون

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
حالا این همه پسرا نه شنیدن یکی دودفعه هم ما چ ربطی ب عن شدن داره 🫥

ربط داره ، پسر با دختر فرقشون فقط تو جنسیت نیت در رفتار با جنس مخالفم هست، خیلی دخترا گفتن ولی نه مثل پسرا به شکل های دیگه 

آخه من جذب پسرایی میشم ک خجالتی ن یا درون‌گرا یا با جحب و حیا اونا هم ک نمیان بگن یا اهلش نیستن اکثر ...

خب خجالتیاشونم یهو تو رودربایستی گیر میکنن 

نمیدونم اصن یجوری ان

بهتره نگی   

تو مث بقیه نیستی میفمم فرقتو ، تو گل باغ بهشتی خدایان چیدنت :)
همونا که میگی ظاهری مثبتن و فلاناونا پاش بیوفته از هولا هول تر و پرروترندست کم نگیرشون

خب چرا من پیشنهاد دادم قبول نکرد 

این یکی لامصب خیلییییی بچه مثبت بود 

کاش به خودشم میگفتم حتما انتظار داری مامانت بیاد واست یکی رو بگیره خودتون ک عرصه ندارین