2777
2789
عنوان

حرکات جنین

120 بازدید | 21 پست

سلام من ۲۷ هفته هستم امروز فقط صبح اونم خیلی کم حرکت بچم رو متوجه شدم البته از ظهر هم مهمونی دعوت بودم و جای شلوغی بودم الانم خیلی نگرانم چیکار کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش عزیزم ب چیز شیرینی بخور ب سمت چپ درراز بکش یا خوابه یا توهمون شلوغیا حرکت کرده متوجه نشدی.

منم ۲۷هفته هستم تاریخ زایمان شما چ روزی گتن

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الانم دراز کشیدی حس نمیکنی؟تو اتاق تاریک برو به پهلو بخواب یه موزیک بزار من یکی دوبار اینجوری شد گوشیتو بزار حالت هواپیما تو اتاق تاریک چراغ قوشو روشن کن بگیر رو شکمت واسه من سریع تکون میخوره این حرکت سر هردوتا بچم یکی دوبار منو ترسوندن از تکون نخوردنشون این کار جواب داد

یعنی از قبل کمتره؟یه چیز شیرین بخور نیم ساعت به پهلوی چپ دراز بکش

تکون خورد ولی اونقدر محکم ن مثلا پریروز محکم لگد میزدم از روی شکمم معلوم میشد ولی از دیروز محمک لگد نزد 

نگران نباش عزیزم ب چیز شیرینی بخور ب سمت چپ درراز بکش یا خوابه یا توهمون شلوغیا حرکت کرده متوجه نشدی ...

اصلا اینجوری نیست قبلا هر وقت تکون نمیخورد شیرینی میخوردم هم تکون نمیخورد هروقت دلش بخواد تکون میخوره تاریخ زایمان ۲۲ دی دادن بهم 

چقدر مادر شدن استرس داره من ۲۲ هفتمه یعنی تکون میخوره نمیخوره یه جام درد میگیره استرس میگیرمااا 🥺🥺 ...

بخدا من از روز اول مه فهمیدم باردارم یه استرسایی کشیدم که خدا میدونه ولی یه سلامتی دنیا بیاد اینچیزا مهم نیست 

2810