2777
2789

اگر بتونیم و یاد بگیریم کلمه نه گفتن رو خیلی مشکلات حل میشه 

یکیش خودم تو یجا کار میکردم و به طرف نه نگفتم و ابروم رفت تو اون مکان استفاام دادم

از من به تو نصیحت وقتی با طرف تو یه مکان مختلط هستی باهاش ن وارد رابطه شو نه چیزی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اگر بتونیم و یاد بگیریم کلمه نه گفتن رو خیلی مشکلات حل میشه یکیش خودم تو یجا کار میکردم و به طرف نه ...

میشه بپرسم چه جمله ای برای رد کردن مودبانس؟ تا حالا تجربه ای نداشتم و از حاشیه میترسم

میشه بپرسم چه جمله ای برای رد کردن مودبانس؟ تا حالا تجربه ای نداشتم و از حاشیه میترسم

من اولین تجربم بود درکت میکنم اولین تجربته

اصلا بگو نه چرا باید مودبانه بگی و اونم هی ببینه مودبانه میگی بدتر گیر بده برای دوستی؟

ببخشید چرا باید مودبانه رد کنی؟ اخم کنی بهتر نیست؟مودبانه شاید طرف پا پس نکشه

راستش تا حالا تجربه ای نداشتم و فکر میکنم بهتره اول مودبانه بگم و اگه اذیت کرد منم رفتارمو جدی تر کنم

راستش تا حالا تجربه ای نداشتم و فکر میکنم بهتره اول مودبانه بگم و اگه اذیت کرد منم رفتارمو جدی تر کن ...

نه تجربه میگه مودبانه نگی بهتره. 

ادب جایی جای داره که طرف ادب داشته باشه 

درخواست دوستی به کسی که قصد دوستی نداره ذاتش بی ادبی هست