2777
2789
عنوان

چشم انتظاری چقد سخته

95 بازدید | 6 پست

بخاطر جنسیت نی نیم خیلی کنجکاوم چیه

دوست دارم پسر باشه چون هم دخترم پسر دوس داره میگه کاش دادش باشه هم خودم دختر دارم هم خانواده شوهرم همش منتظرن پسر شه اگه دختر شه همش زخم زبون میزنن 

دعا کنین اگه خدا صلاح میدونه اول سالم بعد پسر شع

ایشالا صحیح و سالم و هر جنسیتی ک میخای باشع.. 

ولی ای کاش خدا تعداد دختر و پسر  رو مساوی خلق میکرد ک اینهمه طرفدار پسر نداشته باشیم.. 

من خودمم دختر حامله م و خداروشکر میکنم و قطعن دوس دارم بچه ی بعدیم پسر باشع

ولی خب وقتی میبینم همه ی خانما حتی اون کسایی ک بچه ی اولشون هست دوس دارن بچشون پسر باشع دلم میگیره و همش فک میکنم چون تعداد دخترا زیاده بخاطره اونه 

احساس میکنم از هر ۵ تا زن حامله ۴ تاشون دخترن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا صحیح و سالم و هر جنسیتی ک میخای باشع.. ولی ای کاش خدا تعداد دختر و پسر رو مساوی خلق میکرد ک ...

من بارداری اولم انقد دوست داشتم دختر باشه همش میگفتن خدایا دختر باشه که دختر شد

الان خداروشاکرم ولی بچه اول پسر شدنی خوب میشده نگو

چون بچه اول که دختر میشه همه از درو همسایه بگیر تا فامیل درجه یک همه منتظر پسرن تو هم همش استرس داری الان من انقد استرس دارم چون هعی به دخترم میگن داداش اینطوری میشه اینکارو میکنین واسه داداشت

دخترمم همش بخاطر حرفا فک میکنه پسره دختر گفتنی میگه نه من داداش میخوام

ولی بچه اول پسر شدنی هیچکی نمیگه دومی دختر بشه خودتم خیالت راحته هرچی باشه حرف نمیشنوی

عزیزم قلب بچت چند هفتگی تشکیل شد منم رفتم سنوهفت هفته بودم گفت هنوز پنج هفته و پنج روزته قلبشم تشکیل ...

عزیزم نگران نباش منم ۵هفته و ۵روز رفتم حتی ساکم دیده نشد ۷هفته و ۵روز رفتم تشکیل شده بود