2777
2789
عنوان

یه دختر و یه پسرم دارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2341 بازدید | 76 پست
دوسه ماهه اره منم دوست دارم بچه یکی دیگه باشه نه من خیلی نازو معصومن

دقیقا

از یجایی به بعد دیگه هیچ تلاشی نمیکنی اشکاتو حروم نمیکنی اعصابتو بهم نمیریزی نسبت به همه چیز خنثی میشی میزنی به بیخیالی و میگی هرچی شد شد اصراری برا بودنش نمیکنی نه امیدی میمونه نه احساسی دیگه حوصله اینکه بشینی ساعت ها بحث کنی و خودتو ثابت کنی رو نداری مقصر تو نیستی نه همه ادما از یجایی به بعد خسته میشن.خسته از بحث خسته از غصه خوردن.گاهی وقتا بهترین چیز سکوته سکوتت خیلی چیزارو میفهمونه_من فقط خسته شدم! :)

دیدی دقیقا خانومایی که تو بچه داری زیاد اذیت نشدن و هنوز دوسدارن بچه بیارن شوهراشون مخالفن ولی خانوم ...

خودمم مخالفم عزیزم

فکر کنم زده به سرم وگرنه در اصل میگم بسه

از یجایی به بعد دیگه هیچ تلاشی نمیکنی اشکاتو حروم نمیکنی اعصابتو بهم نمیریزی نسبت به همه چیز خنثی میشی میزنی به بیخیالی و میگی هرچی شد شد اصراری برا بودنش نمیکنی نه امیدی میمونه نه احساسی دیگه حوصله اینکه بشینی ساعت ها بحث کنی و خودتو ثابت کنی رو نداری مقصر تو نیستی نه همه ادما از یجایی به بعد خسته میشن.خسته از بحث خسته از غصه خوردن.گاهی وقتا بهترین چیز سکوته سکوتت خیلی چیزارو میفهمونه_من فقط خسته شدم! :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😅😅لابد بچه هات ارومن، من بچه میبینم جیغ میکشم

آره اروم بودن 🌱🌸👩‍🍼

من دوست دارم ولی تا زیر پنج ماه بالا ی پنج ماه دیگ برام تکراری میشن🌱🌸👩‍🍼🥹 

خدا حفظ شون کنه عزیزم

مرسی عزیزم 🌸🌱

عزیزم اگر زندگیت پایدار هست حتما بیار به خاطر حرف این و اون خودتو ازین نعمت محروم نکن دور و بر من هستن دوتا داشتن به خاطر منع اطرافیان نیاوردن حالا که سنی ازشون گذشته به شدت ناراحت و پشیمونن که چرا نیاوردن 

منظرتون چیه

بزرگ تر میشن دردسرا  بیشتر بتونی ارتباط بگیری درکشون کنی دوره نوجوانی بلوغ رفتار خاصشون، نگهداریشون تا این دوره رو بگذرونن، بعد درسشون آیندشون و....  تازه اونموقع آدم میگه چقدر خوب بود کوچک بودن

صرفا به خاطر این که دلت نوزاد میخواد بچه نیار چون چند سال دیگه بزرگ میشه و باز دلت نوزاد جدید میخواد😅

یکم صبر کن بچه هات بزرگ تر بشن مدرسه برن بعد فکر سومی باش چون واقعا خیلی سخته مخصوصا سن بلوغ و آیندشون خیلی مهمه...

وضعیت مالی و رابطه ات با همسرت چطوره؟ 

2810