2777
2789

امروز صبح جاریمو دیدم. تو خیابون دیدمش. تا اومدم سلام کنم راهشو کج کرد  دیگه نرفتم رو در روش که سلام بدم. منم راه خودمو رفتم. جای من بودین میرفتین جلو و سلام میدادین؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهههه.

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نه 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

نکن اینجوری با خودت 

از ظهر همش خودتو درگیر جاری کردی 

سلام نکرده که نکرده برات اهمیت نداشته باشه 

تو هم سلام نکن 

چرا اینقدر خودتو عذاب میدی

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

من خودم تو بازار محلی ک اکثر مرد هستن دیدم جاریم قهقهه میزنه اینقد می‌خندید ک رو زانوش بند نبود،منم دیدمش اون ندید همه نگاش میکردن دیگه نرفتم سلام بدم.

از خواهر همسرمم بدم میاد فیسی هست.خانم زشت.

اینقدر ازش بدم میاد یکبار عمدی سلام ندادم با همسرم بودیم و ب همسرم نگفتم خواهرته سلام بده.

اونم تو ختم باباش اصلا بهم سلام نمی‌داد از کنارم رد میشد انگار ندیده بگیره.

2810