2777
2789
عنوان

بچه پشت سرهم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 46 پست
خب چندسال فاصله باشه بهتره؟

۳ خیلی خوبه. چون هم اولی رو از پوشک و شیر گرفتی و هم حرف زدن یاد گرفته نیازشون بگه و هم زمان داری دلبستگی ایمن براش ایجاد کنی تا به کوچکه اسیب نزنه.. ولی کلا اگه حوصله بچه و زمینه سازی دلبستگی ایمن رو نداری یا نیار یا همون یکی کافیه

الان که فکر میکنم من از همه چی میتونم بگذرم الا خواب و تفریحاتم .بنظرم برای دوتا پشت سرهم مادر باید ...

دقیقا همینه البته تا دوسه سال فقط که از آب و گل دربیان بعدم که مهد و مدرسه 

بعد که به سن مدرسه برسن و باهم برن مدرسه نصف روز برای خودتی کامل 

من پیارسال صبح ها کلاس خیاطی میرفتم بیکار بودم امسال هم از هفته ی بعد باشگاه ثبت نام کردم میخوام برم روزی دوساعت صبحا باشگاه 

اگه اهل خرید هم باشی خیلی راحت صبحا میتونی به خریدات برسی ارایشگاه بری 

ولی خب بخوای وایسی بزرگه بزرگ شه از آب و گل دربیاد بعد دومی رو بیاری واقعا سخته الان دور و برم هم از دسته ی اول هست هم دسته ی دوم که فاصله ی بچه هاشون ۶،۵ ساله و هم باید به درس و مشق اولی برسن هم دومی رو بزرگ کنن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیش سخته؟یکم از تجربیاتت بگو واسم

شما که حوصله یکی شم نداری چه جوری میخوای دوتا جیغ جیغو همزمان بزرگ کنی

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
نه دیکه ادم عاقل از به سوراخ دوبار گزیده نمیشه. بچه یکی باشه برا هفت پشتت بسه بخدا هیچی تو خونه سا ...

وای گفتیییی 😫من دوقلو یه ساله دارم جون و اعصاب برام نمونده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

دخترم بزرگه هم قده خودمه کسی میگه دومی رو بیار دوس دارم دهنمو جر بدم😂😂

زود بچه دار شدم الان کسی فک نمیکنه دخترم بزرگ باشه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من یه پسر ۱۰ ساله دارم یه ۹ ماهه خیلیم راضیم چون قزرگه خیلی کمکم میکنه اصلا نمیتونم تصور کنم اینم کو ...

الان بعد این همه مدت دوباره باید درگیر بچه بشین و وقت نداشتن واسه خودتون سخت نیس؟

2810