2777
2789
عنوان

کسایی که امتحان نهایی دادن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 41 پست
ببین از تو ک.و.ن کتاب سوال کشیدن 😐💔

ت طول سال میخوندی قشنگ؟ فیزیکش چطور بود؟ فیزیکش خیلی ضعیفه

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سخته بگو با دلقک بازی و خاله بازی و ساده گرفتنش گند میزنه به آیندشبگو نهایی خیلییی سخته هرکی گف ...

الان میدم خودش کامل بخونه تاپیکو

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●
به قرآن اینارو قبلش به ماهم میگفتن خارج کتاب نیست خارج کتاب نیست به خدا میگن از کتاب ولی شما باید خی ...

من خودم کنکوریم دوازدهم نهایی دادم. اینایی که نمره هاشون بد میشه نهایتا چندتا نمونه سوال سالای گذشته رو خوندن انتظار دارن کل سوالا از همونا بیاد. یا یه فیلم دو ساعته دیدن میخوان بیست بشن. با خوندن معمولی کتاب ۱۸ رو میشه گرفت. دو نمره رو جوری میدن که دقت زیادتر میخواد. 

متاسفانه باید بگم فیزیکش از همه درسا مفهومی تر بود 👈🏻👉🏻😂💔

خب پس فیزیکشو از الان افتاده😂😂

واقعا؟ خوب خوندی دهمو؟ مطالب کتاب نبود مگه؟ چطوری میخوندی؟

چرا من روزی 12 یا بیشتر میخوندم دوران امتحانات.. قبلش هم خیلی میخوندم اما خیلی بد شد نتیجش از خوده کتاب بود دهم ولی خیلی پیچیده کردن بودن دیگه الان معدل کل کشور و نگا کنی فک کنم یازده دوازده باشه 😂

- روح‌های ِ زخمی در کالبدهای خندان 🍃🦋 . '

من دوازدهمم،پارسال نهایی دادم و حقیقتن اونقدر ک میگفتن سخت نبود فقط فیزیکش ی ذره ناجور بود و زمانشم کم بود ولی بقیه ی درسا اوکی بودن 

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
معدل ۲۰ میتونه بشه؟ اخه ببین اینجا گفتن مطالب خارج از کتابه سطحش بالاتره چیکار کنه؟ نمیخام معدلش بد ...

فک کنم پارسال بود یا پریسال میگفتن فق یه نفر فک کنم تو کل کشور معدل نهاییش بیس شده بود😂

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
معدل ۲۰ میتونه بشه؟ اخه ببین اینجا گفتن مطالب خارج از کتابه سطحش بالاتره چیکار کنه؟ نمیخام معدلش بد ...

الان مهر ماهه

امتحان نهایی خرداده

یعنی این توانو تو خودش نمیبینه چند ماه قوی بخونه برا معدل ۱۹ب بالا؟

قبول دارم سخته من خودم ترمیم کردم امسال تفاوت سطح سوالات با سال خودم خیلی واضح بود

ولی ار همین الان بخونه به معدل ۱۹ به بالا میشه فکر کرد.

🩵💙💙🩵