2777
2789

بچه ها من بخاطر استراحت مطلق بودنم موندم خونه مامانم اینجاهم هرروز دعوا و درگیریه😭

حالا امروز به حدی عصبانیم کردن قلبم تند تند میزد

بابام خود زنی میکرد نمیتونستم آرومش کنم آخر هم بابامو زدم هم خودمو، وسایلو پرت کردم 😭

میرفتم خونه خرابشده خودم و عین سگ کار میکردم و بااین دیوونه ها زندگی نمیکردم خیلی به نفعم بود تاابنکه مثلا بخوابم زمین و درگیر بشم😭

سری پیش هم حامله بودم مامانم پرید منو زد بعدش قلب بچم وایستاد😭

خیلی نگرانم چه غلطی کنم

بدم سونو یا دکتر؟

خونست یا میدون جنگ 😐😐😐

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چرا خونه خودت نمیمونی؟

استراحت مطلقم

شوهر زلیل شدم هم ماهی چند روز میاد خونه

کاش میرفتم خونم عین سگ کار میکردم اما خونه این روانیا نمیموندم

شوهرم هزار بار سفارش کرده گفته مراعات کنید 

اصلا ملاحضه نمیکنن

استراحت مطلقمشوهر زلیل شدم هم ماهی چند روز میاد خونهکاش میرفتم خونم عین سگ کار میکردم اما خونه این ر ...

بنظرم خونه خودت بمون بهتره

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
منم استراحت مطلق بودم اما خونه خودم بودم دركتون نميكنم چرا ميريد خونه مامان باباهاتون البته بجز اونا ...

من شوهر زلیل شدم هم خونه نیست کلا

یک ماه میره چند روز میاد تفریح واسه خودش

فکر زن نیست که

خونه خودت میموندی یه نون و پنیر چیه میخوردی میخوابیدییه لباسه که میندازی لباسشویی دو سه تا هم ظرف در ...

خدا نگذره از شوهرم

چند روز اومد خونه به معنای واقعی رید تو خونه طوری که جای سکونت نیس

خدا نگذره از شوهرمچند روز اومد خونه به معنای واقعی رید تو خونه طوری که جای سکونت نیس

چجوری؟

بابا لوس بازیا رو بزار کنارا،اون بدبختم سرکاره 

پاشو برو خونت استرس میکشی بچت خدای نکرده سقط میشه ها

2810