2777
2789

سلام خسته نباشید من نزدیک به سه ساله که اومدم خونه پدرم و درخواست مهریه دادم ولی نتونستم درخاست طلاق بدم چون سند ازدواج بدست خانواده همسرم بود و دراختیارم نمیزارن. و تاالان هیچ مهریه ایم پرداخت نکردن . سعی دارن توافقی تمومش کنن ولی نمیتونم اینطوری از حق و حقوقم بگذرم . سه ساله حتی بچمم ندیدم چون حضانتو دادم پدرش ولی قرار بود عکسو فیلمشو بدن اما ندادن منم برحسب اعتمادم ب حرفشون توی حضانت قید نکردم بچمو سه ساله ندیدم . چطور الان میتونم طلاقمو بگیرم؟ پول وکیل هم ندارم ی وکیل گرفته بودم وکالت داده بودم جهازمو بفرسته بیاد وقتی اومد کارتن هاخالی بود تموم وسایلمو بالا کشید و ثبت زده بود ک تحویل داده شده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا وكيل بالا كشيده يا كارتنها رو شوهرت خالي فرستاده بود و وكيل چك نكرده

فكر نكنم نياز باشه حتما سند ازدواج رو داشته باشي خب از دفترخونه ك عقد كردي پيگيري كن چي ميتونن بهت بدن شايد كپي برابر اصل

يعني يكي مداركش تو سيل زلزله و دزدي از دست بده نميتونه طلاق بگيره؟  

واقعا وكيل بالا كشيده يا كارتنها رو شوهرت خالي فرستاده بود و وكيل چك نكردهفكر نكنم نياز باشه حتما سن ...

اون شخص مرده ک ثبت کرده مارو بعد ی شهر دوره خانوادم پیگیری نمیکنن نمیدونم میشه پیدا کرد یا ن 

و اینکه خود وکیل دزدید ما قرار بود دومیل بهش بدیم گفتیم از رو جنسا بردار ب اون ارزش ولی ۱۰۰ میلیون ازجهازمو بالا کشید .