کاکلا درسته اما توبه کنی و دیگه انجام ندی بخشیده میشی
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
آره عزیزم حس نمیکنم چون واقعا خوردم ظلم کردم اونم ن ب هیچ احدی بلکه ب خودم خودم حقه خوردمو خوردم ب خودم ظلم کردم ب خودم زندگی ندادم بخودم خیییلی عذاب دادم درحالی ک میتونستم نکنم ندهم ولی خودم از خودم خجالت میکشم گاااهی در خونه تنهام هیچ کسم نیس ولی از خودم درمقابل خودم خییییییلی خجالت میکشم ...