2777
2789
عنوان

بچه ها میشه وسط بارداری یهو طول سرویکس کوتاه شه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 48 پست

من ۱۲ هفته ۳۳ بود.تو انومالی شد ۲۸

رفتم پیش دکتر گفت باید سونو واژینال انجام بدی. تو واژینال ۳۳ بودم گفت که یه خمیدگی داره رحمت باعث شده تو سونو شکمی معلوم نشه

شما که ۳۸ ای خیالت راحت. کوتاه بشه نهایت بشه ۳۳ که بازم عالیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۵ اره رفتم طولش ۳۸mm بود ۱۲ هفتگی

طول سرویکست که خوبه برای من تو آن تی۳۰بود تو انومالی۳۴شده بود الآنم که ماه آخر بارداریم تا الان مشکلی نداشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

منم مثه توام دقیقاولی سپردم دست خدا دیگه راستش از استرس کشیدن خسته شدم زیادم برای بچه خوب نیستمن تا ...

آره واقعا توکل به خودش 

ایشالا نی نی هامون سالم و خوشگل بیاند بغلمون😍

عههههههه مرسی چقدر فکرم الکی مشغول شده بود

خواهش میکنم انشالله بچت به سلامتی بیاد بغلت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

نه چون دکتر تو مطب انجام داد بررسی نکرد اون دفعهمرسی عزیزم دعا کن برام هم من و هم اسی

اها نگران نباش خدابزرگه درسته ای وی اف کردین ولی بازم خدا نمیخواست نمیشد پس خودش داده خودشم حفظش میکنه هم شما هم نی نی اسی رو برای منم دعا کنید سونو انومالی خوب باشه.

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها نگران نباش خدابزرگه درسته ای وی اف کردین ولی بازم خدا نمیخواست نمیشد پس خودش داده خودشم حفظش میک ...

قربونت برم اینقدر خوبی

چشمممم😍😍ایشالا نی نی هر سه تامون سالم و خوشگل به دنیا میاند

و میایم همینجا از دردسرهای بچه داری میگیم😅

اها نگران نباش خدابزرگه درسته ای وی اف کردین ولی بازم خدا نمیخواست نمیشد پس خودش داده خودشم حفظش میک ...

اره بخدا 

خدا خواسته که داده بنظرم طبیعی ای وی اف نداره

من دختر خالم دقلو داره ای وی اف چقدرم ناز الان کلاس چهارمن

سرویکست که خوبه بعدشم کوتاه نمیشه بچه میره بالاتر

مال من ۲۷ بود هفته ۱۷ سرکلاژ شدم استراحتم نکردم به موقع هم زایمان کردم

کلا تا هفته ۱۸ عمل میکنن 

و اینکه نگران نباش میگذره همه چی اینکه میبینی همه جا حرف از سقط هست علتش اینه اونایی که زایمان خوبی داشتن مشکلی نداشتن که بیان بگن

سرویکست که خوبه بعدشم کوتاه نمیشه بچه میره بالاترمال من ۲۷ بود هفته ۱۷ سرکلاژ شدم استراحتم نکردم به ...

مرسی عزیزم از روحیه ات

اره بخدا خون به جیگرم شد از بس اینارو همه جا دیدم میگن

ممنونم خیالم راحت شد🥺🩷