2777
2789

و هربار چقدر بش میدادین یا میدین؟؟؟ 

کسانی ک شیر خودتونو دادین یا میدین شبانه روزچند بار و هر بار چند دقیقه بش شیر میدین؟ 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من یکسالشه الان حدودا هر یک ساعتو نیم ۱۲۰تا شیربز محلی میخوره

البته هضم شیربز نیم ساعته

نوزادی که شیرخشک  میخورد هردوساعت میدادم بیقراری کرد زودتر نده من زودتر میدادم دلدردو رفلاکس میشد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
اوایل نوزادی هر ۲ساعت ۶۰ تا. به مرور زیاد کردم. الان رفته ۱۱ماه هر ۳یا ۴ساعت ۱۲۰.البته فکر کنم دختر ...

چرا فکر می کنی کم میخوره؟ 

وزن میگیره خوب؟ 

دختر من یکسالشه الان حدودا هر یک ساعتو نیم ۱۲۰تا شیربز محلی میخورهالبته هضم شیربز نیم ساعتهنوزادی که ...

همیشه شیر میخواد 

همیشه شیر میخواد

چندوقتشه

الان چند سیسی میخوره هرچندساعت میخوره

بیقراری داره یا کاملا آرومه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
چندوقتشهالان چند سیسی میخوره هرچندساعت میخورهبیقراری داره یا کاملا آرومه

25روز

بیقراری میکنه

شیر خودم میدمو روزی نودسیسی شیر خشک 

25روزبیقراری میکنهشیر خودم میدمو روزی نودسیسی شیر خشک

گفتی همیشه شیر میخاد درسته؟؟

وقتی بچه همیشه میخاد شیر بخوره

یعنی رفلاکس داره

گلوش داره میسوزه باشیرخوردن اروم میشه ولی بعد دوماهگی میفهمن شیره که برمیگرده تو گلو دیگه شیر نمیخورن بهش میگن امتناع از شیر

نیاید زودتر از دوساعت بهش شیر بدی بیقراری داشت مطمئن باش از گرسنگی نیست

ساعت شیرخوردنشو یادداشت کن

گفتی همیشه شیر میخاد درسته؟؟وقتی بچه همیشه میخاد شیر بخورهیعنی رفلاکس دارهگلوش داره میسوزه باشیرخورد ...

علائم رفلاکس داره؟؟

وقتی میخابه سرشو میده عقب ؟حالت کمانی بخوابه؟

دوست داره همش تو بغل باشه روی شونه هات؟

منم دخترم رفلاکس داشت از همون هفته اول تو بغل درازش میکردیم جیغ میزد بمیرم براش