2777
2789

بستگی به لول و منطقه باشگاهت داره

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

۷۰۰ فقط شهریه میدم

یه بار بطری خریدم ۸۰

یدونه هم کش پیلاتس ۱۷۰ تومن

لباس هم لباس های خونگی میپوشم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لول پایهمنطقه معمولی. نه بالا نه پایین

پنج تومن

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
۷۰۰ فقط شهریه میدمیه بار بطری خریدم ۸۰یدونه هم کش پیلاتس ۱۷۰ تومنلباس هم لباس های خونگی میپوشم

واااا مگه داریم هنوز شهریه ۷۰۰؟؟؟؟؟ کدوم شهرین

تخصصی کار میکنی؟ یعنی مربی بهت برنامه و اینا میده؟

نه بدنسازی کار نمیکنم چربی سوزی کار میکنم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
واااا مگه داریم هنوز شهریه ۷۰۰؟؟؟؟؟ کدوم شهرین

اره کرج

تازه هر روز ۷۰۰ یه روز در میون ۵۰۰

من باشگاه ارگان خاص میرم البته خودم هیچ ربطی به اون ارگان ندارم و نیروی ازادم برای همین ارزونه ماهی ۵۰۰ولی همه ی وسایل خودم تهیه کردم 

پیلاتس میرم ۲۰نفریم حدودا همه باهم ورزش میکنیم کنار هم

ماهی پنج میلیون؟😵‍💫

بله دو و نیم سه تومن برا شهریه باشگاهت .بعد دو نیم هم اونجا بالاخره از بوفه میخوای جیزی بخری و بخوری

اره کرجتازه هر روز ۷۰۰ یه روز در میون ۵۰۰

اهان یعنی ده جلسه هفت تومن؟ اره اینجام اینجوریه مناطق رو به پایین همون۲