2777
2789
عنوان

نگه داری از صدو پنج فرزند

329 بازدید | 15 پست

چند سال پیش یک خبر تو فضای مجازی پخش شد 

یک خانم و آقای ثروتمند مالک شرکت حمل و نقل  ساکن روسیه 

تصمیم میگیرین

صاحب ۱۰۵ فرزند بشن 

از رحم اجاره ای استفاده میکنن 

۱۰ تا بچه به همین شکل بدست آوردن 

مونده بقیه اش 

به نظر شما با داشتن ثروت نگه داری از ۱۰۵ فرزند کار صحیح هستش ؟ 

پس تربیت و مدرسه چی

لازمه اضافه کنم تو روسیه چون مالیات ها و نظارت ها پایین ترین سطح هستش 

ثروتمند هم میتونه 

مثل آقا گرگه هتل ترانسلیوانیا ۳۰۰ تا بچه داشته باشه 

۱۰۵ تاااااااا

چجوری

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا از ایلان ماسک ثروتمند تر که نداریم

فعلا ۱۲ تا داره 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خب همینطور که پروسه بارداری و زایمانش رو به دیگران سپردن احتمالا پروسه تربیتش رو هم به پرستار و.. میسپرن.

اما خب اینکه واقعا هدفشون از این تعداد بچه چیه جای سوال داره ، حالا هر چقدرم ثروتمند 

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
جدی ۱۲ تا داره؟

اره منتها از چن تا زن و اینکه اکثرشون ۳قلو و ۲ قلو هستن

کوچیکه الان یه سالشه بعد یه دوقلو داره ۲ساله 

همینجور الی آخر که بزرگه ۲۰ سالشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره منتها از چن تا زن و اینکه اکثرشون ۳قلو و ۲ قلو هستنکوچیکه الان یه سالشه بعد یه دوقلو داره ۲ساله ...

خدا بیشترش کنه

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

چه کار مسخره ای ؟

البته من نظر خودمو گفتم 

اما نمیدونم سود یا هدف از این کار چی میتونه باشه 

خوب به این بچه ها رسیدگی یا محبت نمیتونند بکنند بچه ها هم حس پدری و مادری ندارن به این زوج برای همین چه فایده ای داره 

یاد تعداد فرزندان تو پادشاههای قاجار میافتم که همه خواهر و برادرها با هم دشمن بودن تازه به فکر کشتن پادشاه هم بودن 

من اصلا موافق نیستم با اینکه بشدت موافق فرزندآوری هستم آدم باید خودش بچه بیاره نه ک بره دوتا خودش بیاره بقیه رو بسپاره به رحم اجاره ای. حالا اونی ک بچه نداره بنظرم بی ایراده بخاد رحم اجاره کنه ولی اونی ک توانایی داره چ کار احمقانه ای. بعدشم احتمال خیلی زیاد هدف درستی نداشت و الا ۱۰۵ تا بچه ب چ درد میخوره فقط اهداف دنیوی