2777
2789

من و همسرم ده ساله ازدواج کردیم.ولی خب بچه دار نشدیم.تو سایت بهزیستی ثبت نام کردیم،خونه نداشتیم تا پارسال،یکی از شرایطش این بود،خانواده م راضی هستن،مادرم همیشه میگه کی بهت بچه میدن بیاری.

از بهزیستی تماس گرفتن بیاین برای مشاوره اینا.

کلی مراحل داره.

بعد اینکه خونه خریدیم تصمیم مون جدی تر شد،تا اینکه این قضیه رو ب مادر همسرم گفتیم.

عصبی شد.گفت من بچه ی خودتون رو میخوام

باید خونه رو به اسمش کنید،ارثیه پسر من باید به دست غریبه برسه.یعنی تا کجاها فک کرده ک ما بمیریم خونه مون بشه برای نوه های  دختری و پسری اصلی ش.اصلا ب این فک نکرد ک ما هم دوس داریم خانواده مون ۳ تایی بشه حس مادر پدر بودن رو تجربه کنیم

دلم شکست.همسرم راضی بود ولی دلسرد شد پیگیر نشدیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم والا

این چیزا شخصیه متاسفانه بعضیا درک و شعور ندارن که بفهمن.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یکی از اقوام میخواست از بهزیستی بیاره ‌ولی دوباره تلاش کرد وبچه دار شد .یعنی بعد حدود ۱۵ سال آخرش تهران نتیجه گرفتن .فکر کن بچه می آوردن بعد بچه دار میشدن چقدر بد میشد ‌دوباره پیگیری کنید 

همه راه های درمان رو امتحان کردین؟

پسرعموی شوهر منم بعد ۱۲سال خدا بهشون ی دختر ناز داد شما هم ناامید نشو خدا ارحم راحمین

درخواست دوستی قبول نمیکنم ....اگه باهام مخالفی ریپ‌ نزن من برا استارتر کامنت گذاشتم نه تو...

باید میریدییی بهش

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

اگه شوهرت با یه حرف اونم سر ارث و میراث دلسرد شد. اتفاقا بهتر شد. چون اصلا مسئله شوخی نیست بچه بیاری یه روز دوستش داشته باشی یه روز ازش دلسرد شی بخاطر حرف دیگران. بزار تکلیفش با خودش مشخص بشه. بچه عشق مداوم‌میخواد

ببین خودت دلت چی میخواد .... به نظر من حیفه زندگی بدون بچه سپری شه‌....بچه های بهزیستی چون از طرف خانواده طرد شدن خیلی مهربون میشن با خانواده دوم...بهتر از اولاد واقعی....ما تو فامیل چند تا بچه ی این مدلی داریم ما هن به خدا...انقدر که بچه های دیگه نوجوونی بدی دارن اینا نوجوونی هم آروم و فهمیده بودن...

به نظر من حیفه نوبتت شده نری....همسرتو راضی کن ببر...‌ 

2810