2777
2789

من در بیست و چهار ساعت 15ساعتش سینم دهن نوزادمه 

ولی باز وزن کم گرفته 

رفتم پیش ماما سینه مو دوشید گفت یکی از سینه هات شیرش خیلی زیاده یکیشم بد نیست 

خوب چرا وزن نمیگیره بچم؟؟ 

چرا سیر نمیشه؟ و همیشه دنبال سینه میگرده؟ 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتهاش زیادهوژنتیکش اینهبرای چینه وزن بگیره مشکلی که نداره

دکتر گفت بدنش کم آبهکم شیزخورده 

جمله آخر و متوجه نشدم 

منم اینطور بودم کاش شیر خشک کمکی میدادم

ولی هی اینو و اون گفتن شیر خودت بهتره ندادم

الان میگم اگه میدادم شیر خشک نه بچم نه خودم هلاک نمیشدیم

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شیر خشک نددادی بش

ببین همون شیر خودتو چرب کن خوب غذای مقوی بخور ریلکس باش . شیر خشکی بشه دردسر شیشه شستن داری.... ولی خواستس شبا یه شیر خشک خوب بود شاید  هم کولیک داره دلدرد یا رفلکس باعث میشه بچه هی بمکه ولی وزن نگیره 

اون دوستمون که گفته شیرت قوت نداره درست گفته باید در کنارش بهش شیر خشک بدی طفل معصوم الان سیر نمیشه همش گشنست شاید با خوردن مواد غذایی مقوی بتونی کاری بکنی ولی مطمعن نیستم از دکترت بپرس

هیچ کاری وقتی چرب نیست کاریش نمیشه کرد

شیر خشک بهش بده سریع جون مبگیره من همه خواهر زاده هام شیر خشک خوردن

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

منم اینطور بودم کاش شیر خشک کمکی میدادمولی هی اینو و اون گفتن شیر خودت بهتره ندادمالان میگم اگه میدا ...

چرا هلاک شدین؟