2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاین ببینین میتونی مشکل منو متوجه بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

6سالشه خواهر😂😂😂

کی ۶ سالشه؟

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

چرا وزن نمیگیره

چون مواد مغذی به بدنش نمیرسه

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

بچم 6سالشه😁

نه منظورم بچه استارتر بود اشتباه ریپ زدم😂

چرا هلاک شدین؟

بچه سیر نمیشد فقط مک میطد 

منم شیرم کم بود هی باید میخوردم

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
25روزخوب یعنی چطور باشه؟

یعنی روز‌ی ۵, ۶ مرتبه مدفوع کنه و ادرار هم داشته باشه.

دختر منم خیلی تو گوشم گفتن وزن نمیگیره برو آزمایش خون و از این چرت و پرتا

دکترشو عوض کردم خیلی خیالم راحت شد. وزن گیریشم خوب بود

یعنی روز‌ی ۵, ۶ مرتبه مدفوع کنه و ادرار هم داشته باشه.دختر منم خیلی تو گوشم گفتن وزن نمیگیره برو آزم ...

مگه مشکل دکتر بود

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
مگه مشکل دکتر بود

بله از این دکترا که سریع میگه یرو آزمایش

باورتون میشه ترازوش خراب بود🤦🤦

بردیم یه متخصص دیگه که خیلی تعریفیه ترازوش دیجیتال بود کفت خانوم بوه ات سالمه وزن هم کرفته

قلبشو هم چک کرد سالم بود

آخه دکتر اولیه گفت تو قلبش صدای اضافه میشنوم😤😡

من شیرم خیلی  زیاد بود

همینطوری  میریخت

اما قوت نداشت.ابکی بود.بچه سیر نمیشد

شیرخشک داذم

و اونوقت متوجه شدم چه اشتباهی مسکردم

شب بچه شیرخشک رو خورد و خابید تا صبح

و اینطوری شد که روزی  سه وعده شیر خشک دادم