2777
2789
عنوان

اگه همسرتون دخترای فامیلو فالو داشته باشه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 38 پست
مرسییی عزیز دلمممبقیشو هم بخون😍

بله خوندم . موفق باشین و قوی ایشالا

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اقا یعنی چی ک فامیل فالو نداشته باشه ؟ پس کیو فالو کنه دختر همسایه؟ من خیلیارو دنبال میکنم ولی پیجم شخصیه فقط برای فامیل و دوستام بازه

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

نه تنها بستگان خودش تعدای از بستگان من رو هم فالو دارنمن هم همینطوراسمش روشه دیگه شبکه اجتماعی. چرا ...

اگر همه درست استفاده کنن واقعا خوبه شبکه های اجتماعی . الان یه سری هارو میشناسم طرف ۴ تا پیج داره که ۳تاش فیکه . معلومم نیست چیکار میکنه . اگر واقعا همه درست استفاده کنن فضای خوبیه با این که مجازیه

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم

بله حساسی.الان خودت اگه پسرهای فامیل رو فالو داشته باشی معنیش این که به اونا نظری داری؟!!!

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

من دخترای فامیل یا غیر فامیل و نمیشناسم اما ۱ شب خواب بودم تمام دنبال کننده و دنبال میکنید های همسرمو از فیلترینگ مخصوص خودم رد کردم تهش پسرا موندن فقط ...

همه ی دخترارو حذف کردم😁😅😅

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

شوهر من علاوه بر فامیل همه همکارای خانمشو فالو داره 🤔 مهم نیست

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
اصلا به گوشیش دست نمیزنم بدم میاد از این کاربا اینستای خودم رفتم تو پیجش فالووراشو دیدم...ولی درست م ...

عزیزم دیگه این گوشی رو نه میشه حذف کرد از زندگی نه کنترل کرد دست یکی دیگه،…

سعی کنین تا بشه روابط بینتون عادلانه و محبت آمیز باشه تا انگیزه خیانت ضعیف بشه 

و کلا زیاد نه بدبین باشین نه خوش بین،..زندگیتونو بکنید توکل برخدا

بلهچون کلا از فامیلامون بیزارمممم

خوب شما بیزاری اون چرا باید بیزار باشه از فامیلش؟ منطقی باش با همین دخترخاله و دایی اینا بزرگ شده نمیتونه همه رو کنار بذاره.  اونم تو اینستا که واقعا اصلا اهمیتی نداره یعنی حتی ارزش نداره خودتو براش ناراحت کنی 

یک لحظه فکر کن

اگر براش مهم بودن یا دوستشون داشت الان جای تو یکی ازونا تو خونش بود.  مهم اینه تو تک ستاره ی قلبشی و الان پرنسس خونش شدی

حالا یک فالو برای خبر داشتن از احوال همدیگه اصلا اهمیتی هم نداره واقعا