2777
2789

منو نامزدم دیروز دعوا کردیم بعد شب آشتی کردیم

یکم حرف زدیم

احساس کردم نامزدم هنوز یکم دلخوره،،اخه یه مدت پیش میخاستم طلاق بگیرم و کلا یکم مشکل داریم

بعد عروسی یکی از فامیلاشونه میخایم بریم

یکم حرف زدیم بعد من خاستم بحثو عوض کنم با شوخی  گفتم بنظرت واسه عروسی چیکار کنم چی بپوشم میترسم فامیلاتون خیلی در و داف باشن من زشت باشم

نامزدم با خنده گفت نمیخاد ارایش کنی تو پیش بقیه مثل پری دریایی هستی

بنظرتون داشت مسخرم میکرد؟ اخه تازه دعوا کرده بودیم و ازم ناراحت بود و با خنده اینو گفت😐💔

و اینکه من قیافم کاملا معمولیه 

نمیدونم سرچ کردم دیدم پری دریایی میگن زشت و ترسناکه

شاید منظورش این بوده که زشتی😐💔😭

خاک تو سرم شب بخاطر این حرفش خر شدم😭😭😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقـــــــــــــد بی اعتماد بنفسی من جلو فامیلات زشت باشم؟

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
بنظرم منظورش خوشگلی بوده احتمالا به این خندیده گفتی بقیه درودافن

فامیلاشون واقعا خیلی در و دافن

الهی خدا تو رو از من نگیره خواسته تعریف کنه کدورتی نمونه

خداکنه اینطوری باشه😭😂

وای خدا فقط اون قسمتش ک سرچ کردی فهمیدی پری دریای زشته🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای دختر نزدبک بود خفه شم 😂

مردا سرچ نمیزنن ک اونا تصورشون از پری دریایی زیباییه بی حده 

بعدم خندیده لابد فکوفامیلش خیلی داغونن😂😂😂😂

ببین تا عمرداری الان همسرت با بقیه مقایست میکنه 

اشتباه ترین حرف ممکن رو زدی که گفتی بقیه دروداف باشن من زشت نباشم یوقت؟

چون مردا هرجور از اول و اولین بار خودت درمورد خودت حرف بزنی همونجور میبینتت از بس مغزشون بچست یعنی اگه حتی زشت باشی ولی از اول خودت مدام گوشزد کنی وای چقدر خوشگلم اونا تورو خوشگلترین زن جهان میبینن ولی یکبار بگی وای من چه بد به نظر میرسم حتی انجلینا هم باشی همیشه تو ذهنشون دنبال یه ایراد میگردن ازت

درضمن  پری دریایی رو واسه خوشگلی به کار میبرن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿