2777
2789
عنوان

یه نکته موقع خرید شلوار بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی هست بدون لباس زیر پاشو از خونه بزاره بیرون؟حالا نیم تنه بالا موردی ندارهاما نیم تنه پایین هم مشک ...

بله همه لباس زیر میپوشن اما اگه موقع پرو شلوار پد داشته باشن هم برای خودشون بهتره هم نفر بعدی که قراره اون شلوار رو پرو کنه

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
نه عزیزم بیچاره میگفت هول شدم زودی شلوارو درآوردم اومدم خونه دیدم لباس زیرم پام نیست

😂

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
حتما باسن و پهلو ت نرماله

اره خب ، مگه غیر نرمال هم داریم ، هر کسی یه سایزی داره مثلا من ۳۸ ام ،حتا کفش هم خودش میخره واسم،هم خوش سلیقه ست هم مارک میخره، من زیاد درگیر خرید شلوار و کفش و جوراب نیستم خداروشکر