2777
2789
عنوان

از اول عقدم جاریم به خونم تشنس

376 بازدید | 27 پست

گاهی وقتا باهام حرف میزنه ولی بضی وقتا اصن   تو خیابون بضی وقتا سلام میکنیم بضی وقتا روشو بر میگردونه. عیدا باهمه روبوسی میکنه با من نه.  کسی پیشم باشه ب اون دست میده ب من نه البته گاهی. بچم بدنیااومد اومدن خونمون ولی اصن تبریک نگف و..... هیچ بحث و دعوایی نکرذیم بنظرتون چرا؟؟؟ من هزچی سعی کردم احترامشو داشته باشم نشد. بنظرتون چرااینجوریه و من رفتارم چطور باشه

مثل خودش رفتار کن

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه جاری سم این شکلی هم من دارم،ولی من دیگ کامل حذفش کردم دیگه سلام علیک ورفت و آمدم رو برا همیشه باهاش قطع کردم ، مگه من مضحکه اونم هر موقع دلش خواست سلام کنه و تحویل بگیره و هر موقع حس حسادتش بهش فشار آورد منو نادیده بگیره 

به آدم های بی شخصیت و بی فرهنگ اهمیت نده .لایق احترام نیستن .

شمام دیگه نیازی نیست رفتار خاصی انجام بدی دیگه صحبت نکن باهاش یه سلام بده و تمام .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
ازش سرتری حسودیتو میکنه براهمین دوستت نداره

وااااا چه ربطی داره😐مگه ما از رفتارهای استارتر خبر داریم

شاید جاریش بنا به دلایل دیگه خوشش نمیاد ازش

من خودم ممکنه از خیلی ها به خاطر یه رفتار کوچیک بدم بیاد

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

بشو آینه ی خودش

دوت فرضیه ممکنه

۱-ازش سرتری بهتری خوشگلتری شوهرت بیشتر دوستت داره و...  حسادت میکنه

۲- سر عروسیش خانواده شوهرت اذیتش کردن طوری که دوست داشته براش عروسی نگرفتن تحویلش نگرفتن خرید نکردن ولی برای تو همه کارایی که اون میخواسته و نکردن رو انجام دادن.  نمیتونه اینو هضم کنه کینه ی تورو به دل گرفته

در هر دو صورت دیگه هرچی باید احترام میذاشتی گذاشتی دیگه بیخیالش شو و ولش کن