2777
2789

خیر شکر خدا همسرم اینطوری نیست خداییش روحرف همدیگه هستیم وبهم احترام میزاریم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا این ویژگی ها رو که نداشته باشه مرد نیست😄😄😄

لامروت اینگار کوروش کبیره

مادرش هم ملکه الیزابت

خواهر برادراش شاهزاده ان

بابا هرکی ندونه ماکه میدونیم چه خانواده ای داری باز نمیدونم میاد ازشون داداشم آل کرد داداشم بل کرد چه صیغه ای هست

جرئت داری اینارو پیشش بگو😁

شوهر من انقد خودرای وبی عقله  که 43سالشه صبح تاشب کارکرده یه ریال پس انداز نداریم، خونه و ماشینم نداریم پیر شدم از دستش

خودشو علامه میدونه هیچی حالیش نیست

دروغگو بدقول پنهان کار بداخلاق، بسیار هم فکربسته ای داره انگار از صد سال پیش خواب بوده تازه بیدارشده  

دقیقا شوهر منم فکر میکنه خودش پاک و بیگناهه درحالیکه تو هر مشکلی بیشترین گناه از خودشه و انتظار داره من با مامانشو خونوادش بهترین برخورد رو داشته باشم 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

من همیشه جلو خانواده هامون میگم من چهارتا بچه دارم بزرگ میکنم😂😂

تو خونه هم بهش میگم تو کم سن ترین عضو خانواده ای که اکثیر جوانی داره هیچوقت بزرگ نمیشه😂😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
اره ،این ریشه تو فرهنگ مردسالاری ما داره.چون فکر میکنن اونا فقط میفهمن و کار اونا درسته.

واقعااااااا یکی از بزرگترین مشکلات زندگی من اینه که آقا فک می‌کنه خودشو خانوادش عقل کل این مملکتن هر لحظه ممکنه آمریکا بیاد اینارو بدزده فرار مغز ها صورت بگیره اه خودبزرگ بین مزخرف

دقیقا همه همینن 

شوهر من اول صبح بیدار شد گیر داد چرا شلوارمو عوض نکردی کثیف شده؟؟ گفتم خب میگفتی گفت مگه خودت نباید نگاه کنی ؟؟ 

انتظار داره با دوتا بچه مدرسه ای حواسم به شلوار آقا هم باشه یه هفته نمیشه عوض کردم تازه جالب اینجاست میگم خب خودت بگو تو که میدونی شلوار کثیفه بگو من عوض کنم میگه نه خودت باید ببینی!!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
شوهر من انقد خودرای وبی عقله که 43سالشه صبح تاشب کارکرده یه ریال پس انداز نداریم، خونه و ماشینم ندا ...

وااااای شوهر منم همینه وقتی هم بهش میگم زندگی اتفاقات ناخواسته داره باید فکر آینده نامعلوممون باشیم میگه تو چرا فقط منتظر اتفاقات بد تو آینده ای الانو بچسب.فقط الانو میبینه اعتقادی به آینده و پس انداز نداره خودشم عقل کل میدونه بمن میگه بی عقل

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری