2777
2789
جناب بیهوشی بعلت ترس کودک انجام میشه نه تعداد بالای کارهای لازم که باید صورت بگیره و چون بچه های با ...

سرکار خانوم، ممکنه کودک از خیلی از کارهای درمانی بترسه، قراره پس همه جا بیهوشش کنن؟؟ خوده بچه هیچوقت کاندید این پروسه نمیشه، دندانپزشک پیشنهاد میده. که اگه والدین اگاه باشن هیچوقت همچین ریسکیو قبول نمیکنن.

در ضمن، اینایی که گفتم رو یه پزشک متخصص بیهوشی میگفت. که قطعا علمش خیلی بیشتر از یه دنتیسته. و به عوارض بیهوشی کاملا اگاه هستش.

سرکار خانوم، ممکنه کودک از خیلی از کارهای درمانی بترسه، قراره پس همه جا بیهوشش کنن؟؟ خوده بچه هیچوقت ...

شما چرا دعوا داری؟ خیر سرتون نوشتین مشاورین آخه!! حرص و غضبتون اجازه نمیده متوجه مطلب بشین بعد پرخاش کنین!! مگه من گفتم بچه خودش رو کاندید می‌کنه!!! مگه بچه و والدینش صلاحیت طرح درمان دادن دارن آخه!!! معلومه که دندانپزشک تشخیص می‌ذاره برای این کار. دندانپزشکی تحت بیهوشی یک متد درمانی هست و قرار نیست برای تمام پروسه های درمانی ترسناک این متد پیاده بشه. چقدر برام عجیب بود این همه ناآگاهی و این همه اظهار فضل که با توجه به رشته ای که اعلام کردین سرسوزنی حق اظهار نظر در این مورد رو ندارین. هرچند میشه ربطش داد به روحیات عجیبتون که منجر به حضورتون در یک سایت مرتبط با بارداری و زایمان و زنان شده.

زحمت ریپلای کردن نکشید. توجه نخواهم کرد.

همیشه خودت رو به چالش بکش تا موفق ترین فردی بشی که میشناسی💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چرا دعوا داری؟ خیر سرتون نوشتین مشاورین آخه!! حرص و غضبتون اجازه نمیده متوجه مطلب بشین بعد پرخاش ...

کدوم دعوا؟؟ خیر سرم؟؟ مشخصه همونطور که راجب این موضوع اطلاعی ندارین، تُهی از ادب هم هستید!!!

مشخصه شما خود درگیری داری. وگرنه من فقط نظر دادم و با کسی هم پرخاش نکردم.

طبق گفته ی پزشک متخصص بیهوشی، بیهوشی برای دندانپزشکی بسیاری از موارد اصلا ضروریتی نداره و قطعا حرف پزشک خیلی برتری داره نسبت به دنتیست.

من واقعیتارو گفتم که والدین آگاه بشن. اونی که ذره ای اطلاعات نداره و بقیه رو متهم میکنه شمایی.

سایت عمومیه و راجب هر موضوعی داخلش بحث میشه، مختص زایمان هم نیست. حتی از این مورد هم ذره ای اطلاعات نداری و داعما در حال اظهار نظری.

اینکه کسی عضوش بشه یا نه به خودش ربط داره نه به شما که برای دیگران تعیین تکلیف کنی.