2777
2789
عنوان

حاضرید با این آدم ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 126 پست
عزیزم من تاپیکی که راجب دکتر مصطفی حجتی نوشتی رو دیدم واقعیتش من سه شنبه پیشش وقت عمل دارم میشه تجرب ...

سلام و عملی پیشش داری؟ حقیقتا من الان هر چی بگم شما تصمیمت رو گرفتی و تایم عملا نزدیکته ولی من شاید حتی ده دقیقه قبل از عمل به این نتیجه می رسم که این آقا اصلا دکتر خوبی نیست حتما عملم رو کنسل می کردم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟چرا

نه تجربه ش رو داره نه سلیقه و ظرافت کار رو فوق العاده دروغگو هست اطلاعات غلط میده به بیمار و مسئولیت گندهایی که میزنه رو قبول نمی کنه و تا شش ماه بعد از عمل خودش رو از من پنهان کرد اون موقع که مطب نداشت الان رو نمی‌دونم ولی اون تیم در پیتش هم به من نمی گفتن کدوم قبریه من تا شش ماه بعد از عمل نتونستم پیداش کنم و ویزیت بشم حالم فوق‌العاده بد بود و نمی دونستم چیکار کنم خلاصه یادآوری اون روزها باز حالم رو بد می کنه من گفتنی رو بهتون گفتم تصمیم با خودتون موفق باشید 

یک بنده خدایی که حین عمل با دکتر شما فوت شده مادرش تو همون پیج توضیح میده

میگم که دکتر ناشی هست 

من بعد از سه سال از لحاظ روحی که داغونم 

از نظر. جسمی هم نمی دونم چم شده که خوب شدن برام نیست 

میگم که دکتر ناشی هست من بعد از سه سال از لحاظ روحی که داغونم از نظر. جسمی هم نمی دونم چم شده که خوب ...

اتفاقا اصلا ناشی نیست و کاربلد هست فقط یک عیب خیلی بزرگ داره اینکه گزینشی کار میکنه هرکی آشنا و سفارشی باشه نتیجه عملش خوب میشه و این نهایت بی اخلاقی و نامردی 

من بارها به چشم دیدم افرادی که ظلم کردن و به سختی به شکل دیگه ای جواب دادن انشالله خودش و دستیارهای الدنگ که تو این نامردیها شریکن کلا گروه نامردش حتی اونهایی که تو مطب مشغولن و درجریان این مسائل هستن جواب پس بدن خدا وجود داره نگران نباش انشالله وضعیتت بهتر بشه 

تحقیق کن یک جراح خوب پیدا کن برو ترمیم انشالله حل بشه اگه تونستی برو پیش دکتر انقطاع مشاوره 

راستی من درخواست دوستی دادم الانم خواستم تکرار کنم زد قبلا فرستادی 

باز چک کنید 

اتفاقا اصلا ناشی نیست و کاربلد هست فقط یک عیب خیلی بزرگ داره اینکه گزینشی کار میکنه هرکی آشنا و سفار ...

دکتر انقطاع یعنی برای مشاوره برم؟

من از نظر روحی داغون شدم و واقعا دیگه جسم و روحم توانایی اظطراب و استرس رو نداره کلا بی خیال شدم 

ولی هر روز و هر ثانیه که خودم رو میبینم حجتی گوه رو نفرین می کنم 

از خدا می‌خوام تک تک عذابهایی که برام به وجود آورد رو هزاران برابر توی همین دنیا بهش برگردونه

نه مگه عقده ماشين و سفر خارجي داريم 

به اين ميگن شوگر ددي عزيز نه شوهر داره ميخره شما رو  پيرمرد ٥٥ ساله رو ميخوايم چكار 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜