2777
2789
عنوان

عجیبترین خیانتها😣

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اول جدا میشد 😒

چرا جدا میشد 

خراب بود خب

شوهرش رو با واسطه یکی از دوسپسراش گذاشت پتروشیمی کار کنه

هر ماه کلی پول و برنج و روغن چای قند و شکر در اختیار زنه بود

هر مناسبت طلا میداد شوهرش اونم طلاق نمیگرفت

پسری که علنی کرد باعث شد خانواده شوهرش مجبورش کنن طلاق بده 

خودمم شاهد یه خیانت بودم از نزدیک ، خیلی تو روحیه ام تاثیر گذاشت اصلا باورم نمیشه شاید چون پسره رو از نزدیک میشناختم اصلا فکر نمی کردم همچین آدمی باشه ، یه پسر معلم ظاهرالصلاح از یه خانواده مذهبی رفته بود خواستگاری دختر همکارش یه دختر خانوم و محجبه اینا یه مدت در رفت و آمد بودند برا خاستگاری و مشاوره قبل از ازدواج یه چهار پنج ماهی تو پروسه بودند ،  بعد تو همین فاصله من پسره رو تو یه اپ دوستیابی می دیدم آخر هفته ها آنلاین میشد ناشناس رفتم باهاش چت کردم دیدم می گه اره من مجردم و دنبال دوست دختر فابرم و پایه ازدواجم و .. کثافت 

فهمیدم تو این مدت که نمی تونه با نامزدش س .ک .س داشته باشه دنبال کیس رابطه است و اون دختر رو هم با گفتن اینکه مجردم و اهل ازدواجم داره گول می زنه که فقط باهاش رابطه برقرار کنه . پسری که اصلا باورم نمیشد انقدر ظاهرش مثبت بود . به روشم آوردم بعدا زد به حاشا ، چقدر بعضیها بی وجدان و عوضی اند الانم با دختره عقد کرده

2805
پدر برادر نداشت بزنن تو دهنش ؟

نه قضیه برا حداقل پنجاه شصت سال پیش بود

این دو تا تنها دختر های خان اون ده بودن

پدر مادرشون به خاطر بیماری مرده بود

زندگی زنی که بهش خیانت شد خیلی ناراحت کننده شد

بیچاره مجنون شده بود 💔

چرا جدا میشد خراب بود خبشوهرش رو با واسطه یکی از دوسپسراش گذاشت پتروشیمی کار کنههر ماه کلی پول و برن ...

یعنی دوست پسره علنی کرد؟خانواده شوهرش پس از اول نمیدونستن 

خب کردن

درسته نداره قربانی هم اول بچها بعد پدر مادر و اطرافیان ک سرشون میاد پایین

اره کسی که خیانت میکنه شیطانه 

ابرو نداره

اطرافیانش سر افکنده میشن

شوهر من بهم خیانت جنسی کرد

یبار بهش گفتم نمیدونم کجا چه کار خوبی کردی که طرف ازت حامله نشده واگر نه من خیلی خوشحال میشدم از یه جند  ه بچه بیاری و مجبور باشی با کسی که حتی شاید دوستات باهاش خوابیدن زندگی کنی

🙂 بعد از درد از دست دادن اولاد، خیانت بدترین درده

یعنی دوست پسره علنی کرد؟خانواده شوهرش پس از اول نمیدونستن خب کردن

دختره رسما یه پسره رو میاورد خونه شوهرش هم حرفی نمیزد

حتی به همسایه خا میگفت داداشمه!

خانواده پسره میدونستن اما چون دختره میرفت دعا مینوشت دهن شوهرش رو بسته بود

این پسر اخری که رسما شب هم خونه اینا بود رو خانواده شوهره دووم نیاوردن و با سلیطه بازی مجبور کردن زنش رو طلاق بده 

توی شهرمون داشتن معروف میشدن

چی کشیدی ؟چطور تحمل کردی ؟کسی هم فهمید ؟

چی کشیدم خدا میدونه 

ماه ها با قرص خواب و زیر سرم بودم 

میخواستم بخوابم که نفهمم چی به سرم اومده

دنیا سرم اوار شده بود 

ته دنیارو انگار دیدم

اره خانوادم فهمیدن حامله بودم نگو اما خبر نداشتم نذاشتن طلاق بگیرم 

به خاطر فشار ها و حمله های عصبی سقط کردم 

الان شیش سال میگذره من هنوز فراموش نکردم 

شوهرم رو میپرستیدم

اما الان دیگه برام ارزش نداره فقط عادت کردم بهش

احترام خودش رو فروخت خیلی مفت

خودمم شاهد یه خیانت بودم از نزدیک ، خیلی تو روحیه ام تاثیر گذاشت اصلا باورم نمیشه شاید چون پسره رو ا ...

حالا این پسره قبلا خواستگار من بود ، خانواده اش با ازدواجمون موافقت نکردن ، چقدر من به خاطر این لاشی گریه کردم ، فکر می کردم چه پسر خوبی رو از دست دادم ، یعنی انقدر ناراحت شدم فهمیدم هول و هوسبازه انگار به خودم خیانت شده بود 

چی کشیدم خدا میدونه ماه ها با قرص خواب و زیر سرم بودم میخواستم بخوابم که نفهمم چی به سرم اومدهدنیا س ...

😞😞😞 شیش سال عذاب کشیدی مگه میشه فراموش کرد خیلی سخته 

2810