2777
2789
عنوان

کیا از بیدار بودن فراری هستن

122 بازدید | 14 پست

دلم میخواد بخوابم یه خوای عمیق بعد بیدارشم ببینم همچی درست شده یا که اصلا بیدار نشم 

بی درد بمیرم

اخه کل زندگیم زیر و رو شده 

بجای پیشرفت دارم پسرفت میکنم 

کارمو از دست دادم تحصیلمو از دست دادم ماشینمو از دست دادم مادرم بیماری سخت گرفت. 

عمرمو گذاشتم پای نامزدم، البته قبلش 12سال باهم بودیم وامسال با جاریم بهم خیانت کرد

خیلی داغونم خیلی پریشونم 

هرچی میگذره یادم نمیره 

هرشب یواشکی سه تا قرص خواب میخورم که بیدار نمونم 

از فکر و خیال خسته شدم 

کم اوردم 

از طرفی نمیتونم فراموشش کنم دلبسته‌اش هستم میخوامش

از طرفی باخودم میگم همچین عشقی به چه دردت میخوره

و دلسرد میشم ازش

بچها دعا کنین برام 

دعا کنین برا زندگیم 

بین زمین و هوا گیر کردم 

دلم می‌خواد همچی درست شه و این اتفاقات تلخ همش یه خواب باشه

سلام

لطفا برا برادرم صلوات بفرستید مشکلی براش پیش نیاد

ممنونم🦋

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😪😪😪❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
عزیزم 🥹توکلت به خدا باشه درست میشه ان شاءالله صبح میشه این شب

همش شبه ،ناشکری نمیکنم ولی زندگی احساسیم همش شبه 

دیگه نمیدونم بتید چکار کنم دیگه چقدر خدا خدا کنم 

انشالله که همچی بزودی درست بشه امیدوارم خدا خیر بخواد برات نگران نباش بعد این همه خبر بد خبرای خوبم ...

میدونم حواسش بهم هست میدونم این ادمو مناسب من نمی‌بینه ولی خدارو چقدر قسمش دادم که بخاطر شاد کردن منم که شده، یکاری کنه توبه کنه و خوشحال بشم اخه خیلی دوسش دارم سختمه بعد از دوازده سال دل بکنم با کلی خاطره 

همش شبه ،ناشکری نمیکنم ولی زندگی احساسیم همش شبه دیگه نمیدونم بتید چکار کنم دیگه چقدر خدا خدا کنم

درکت میکنم عزیزم 

واقعا سخته 

ولی با غصه خوردن کاری درست نمیشه

قرص هم میخوری چار روز دیگه ناقص میشی میوفتی گوشه خونه اون وقت میخوای چیکار کنی

چله زیارت عاشورا بگیر مطمئن باش رهات نکردن و نمیکنن

درکت میکنم عزیزم واقعا سخته ولی با غصه خوردن کاری درست نمیشهقرص هم میخوری چار روز دیگه ناقص میشی میو ...

باورکن کم آوردم 

به هر روشی بگی سعی کردم خودمو اروم کنم 

یوگا توخونه انجام دادم ..اهنگ گوش دادم ..نقاشی کشیدم..بیرون رفتم تفریح رفتم و حتی یه مدت عرق خوردم توخونه که تا صبح بیفتم و بیدار نشم ولی هییییییییچی منو ازش دور نمیکنه 

هم متفرم از کاراش هم عصبی ، هم عاشقشم..

اصن گیر کردم... از بس گریه کردم دیگه به زور اشکام درمیاد..

جز اینکه قرص خواب بخورم که بیدار نباشم راهی ندارم 

این چله زیارا عاشورا چجوریه؟ پریود باشم هم میشه بخونم

باورکن کم آوردم به هر روشی بگی سعی کردم خودمو اروم کنم یوگا توخونه انجام دادم ..اهنگ گوش دادم ..نقاش ...

آره وقتایی که پریود هم باشی میتونی بخونی فقط سجده نکن و دست رو اسم خدا و ائمه نزار

2810