2777
2789
نه عزیزم ماه آخر بارداری باید شکم بیاد پایین و بچه حالت سفالیک بشه.منم هفته ۳۷ ام واسم دعا کن.تو مام ...

برای من زود نیست اخه از ۳۴ هفته اومده پایین 

ان شالله که صحیح و سالم بیاد بغلت 

من دلم میخواد سزارین شم اگه خدا بخواد پولش جور بشه میرم تهران با دکتر خودم سزارین میکنم اگه نه که همین جا میرم طبیعی اپیدورال با دکتر خودم انجام میدم لازم ماما هم بگیرم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بیمارستان دولتی اما بین اپیدورال و ماما موندم.اپیدورال درد رو کمتر میکنه اما هزینشم بیشتر

میگن تو بیمارستان دولتی خوب اپیدورال انجام نمیدن تحقیق کن کدوم بیمارستان میخوایی بری اگه انجام نمیدن ماما ببر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره بیمارستان دولتی اما بین اپیدورال و ماما موندم.اپیدورال درد رو کمتر میکنه اما هزینشم بیشتر

عزیزم شما سونو بارداری دادی تو هفته های اول سن بارداری که سونو حساب کرد برات با پریودت فرق میکرد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما سونو بارداری دادی تو هفته های اول سن بارداری که سونو حساب کرد برات با پریودت فرق میکرد؟

ببین سونو از اولین روز آخرین پریود حساب میشه این وسط احتمال خطا با یک هفته امکان داره از زمان ورود تا زمان لقاح

ببین سونو از اولین روز آخرین پریود حساب میشه این وسط احتمال خطا با یک هفته امکان داره از زمان ورود ت ...

اینو میدونم عزیزم که یه هفته خطا ممکن 

برای شما چند روز فاصله داشت؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40