2777
2789

رفتم امروز ۱۵۰ تونن دادن کلاس ثبت نام کردم

چون بیکارم هیچ دوستی ندارم تنهام 

یه کلاس ورزشی ثبت نام کرد

بعد شب ازم پرسید چرا رفته بودی بیرون

گفتم کلاس ورزشی ثبت نام کردم

چشماشو کشید و روشو اونطرف کرد

خیلی خسیسه میگه چرا پولامو خرج میکنی

بگو چیکار کنم بذارم جلو آیینه دوتا بشن ذوق کنم؟  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو چیکار کنم بذارم جلو آیینه دوتا بشن ذوق کنم؟

ماهیانه واسه منو مامانم ۲ میلیون میریزه 

میگه فقط حق دارید ۸۰۰ تومنشو خرج کنید اونم واسه دوتاتونه

بقیشم باید پس انداز کنید 

بعد من ۴ تا دندونام سوراخ شده

۲ تا دندون عقلام در اومده خراب شده

اهمیت نمیده

مگه ماهیانه نمیده

بقیشم باید پس انداز کنید 

اهمیت نمیده

وظیفشه

بقیشم باید پس انداز کنید 

اهمیت نمیده

چقد بعضیا گناه دارن تا خونه ی بابان اینجوری شوهر خسیسم گیرشون بیاد واویلاست

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ماهیانه واسه منو مامانم ۲ میلیون میریزه میگه فقط حق دارید ۸۰۰ تومنشو خرج کنید اونم واسه دوتاتونهبقیش ...

خب خوبه پس انداز هم داشته باشی

بهش بگو این ماه نتونستم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

2810