2777
2789
عنوان

شکست در پوشک گرفتن کودک

80 بازدید | 12 پست

مامانا دختر من۲۳ماهس چند وقتی بود پوشک نمیزاشت پاش کنم درمیارود از تنش میرفت نزدیک در دستشویی کارشو میکرد شب تا صبحم جاش خشک بود حتی یه هفته بود موقع ادرار خبرم میکرد منم گفتم اماده اس۴روزه از پوشک گرفتم اما الان اصلن همکاری نمیکنه چند بار خونمو نجس کرده بزور باید ببرمش دستشویی بنظرتون با این شرایط باز پوشکش کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره پوشکش کنپسرم دی ماه 3سالش تموم میشه. توی روز اصلا پوشک نمیشه. ولی شب هنوز باید پوشک باشه. اگه خی ...

خودم دوست دارم از دوباره پوشکش کنم تو این چند رپز انقدر افسرده شدم همش درحال لباس شستنم؛ شبا جاش خشکه اما در طول روز خیلی دفع ادرار داره هر یع رب یا نیم ساعت اصلن مشخص نمیکنه

واسه من 29ماهه هست اوایل خوب بود الان افتاده رو دور لج و لجبازی حتی ماشین هم کثیف کردش چند روز پیش من از یک سالگی شروع کردم یاد دادن شد 20ماهگاهی وقتا بدون پوشک میزاشتمش بعد 25ماهگی تا الان بدون پوشکه ولی نمیگه دستشویی دارم خیلی سرتقه

ذهنم درگیره درگیر خیلی چیزا حتی درگیر کلمه که قبل کلمه نوشتم🥲😐😇
خودم دوست دارم از دوباره پوشکش کنم تو این چند رپز انقدر افسرده شدم همش درحال لباس شستنم؛ شبا جاش خشک ...

بهترین راه اینه که براش قصری بگیری. 

پسر بزرگمم 22 ماهگی کامل از پوشک جدا شد. جالبه که من اصلا یادش ندادم. ولی کوچیکه خیلی اذیت می‌کنه. 

واسه من 29ماهه هست اوایل خوب بود الان افتاده رو دور لج و لجبازی حتی ماشین هم کثیف کردش چند روز پیش م ...

بدترین قسمت بچه داری از پوشک گرفتنه من تصمیم داشتم بزارم  عید برش دارم اما اصلن به هیچ عنوان نمیزاره پوشک تنش باشه؛دقیقا دختر منم اینجوره تا نبرمش خبر نمیده پوستم کنده شده این چند مدته

بهترین راه اینه که براش قصری بگیری. پسر بزرگمم 22 ماهگی کامل از پوشک جدا شد. جالبه که من اصلا یادش ن ...

عزیزم قصری داره اما نمیره روش بشینه  فکر میکنه اسباب بازیه

عزیزم قصری داره اما نمیره روش بشینه فکر میکنه اسباب بازیه

عزیزم

پس شاید بهتره یه مدت دوباره پوشکش کنی تا خودش باز سر شوق بیاد. به خصوص که داریم میریم به فصل سرما و کنترل ادرار برا بچه‌ها سخت‌تر میشه. ممکن هم هست خودشو خیس کنه و سرما بخوره. 

عزیزمپس شاید بهتره یه مدت دوباره پوشکش کنی تا خودش باز سر شوق بیاد. به خصوص که داریم میریم به فصل سر ...

ممنون عزیزم  اره  خودمم واقعا خسته شدم پادرد وکمر درد گرفتم