2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تلخک بزن

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

اصلا عجله نکن هیچ اجباری نیست الان بگیری فقط و فقط محبت کن بهش فقط محبت کن تا بچت متوجه بشه نترسه ک با شیر گرفتن تورو از دست میده من دخترم ب حدی وابسته شیر بود ک شب تا صبح کلا شیر میخورد از صبح تا شب یعنی سر سفره هم بهش شیر میدادم اما وقتی گرفتمش اصلا اصلا گریم نکرد چون من ب حدی بهش محبت میکردم ک ترسی نداشت 

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
زدم یه بار نشد پنج شش روز شب روز جیغ میزد گریه میکرد

پس سه ماه دیگه بده یکم بزرگ تر بشه درک کنه بتونه کنار بیاد

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
واسه شیر نیومدن کلی راه حل شدمهم اینه بچه دیگه مک نزنه

یه بار بعد دو سالگیش‌گرفتم  تا پنج شش روز جیغ میزد گریه میکرد یکسره اصلا شیر نمی‌خواست چون تلخک زده بودن میگفت  اخ شده  ولی بی قراری میکرد

ضربتی یه بار گرفتم اشتباه کردم باید کم کم می‌گرفتم بچه مثل دیوونه ها شده بود

منکه بچمو ضربتی گرفتم مشکلی پیش نیومد، کلا زیاد با آهسته راحت نیستم.

باید حواس بچه رو پرت کنی شاید لازم باشه دائم ببریش بیرون، بیبی پارک و یا هرجایی که دوست داره.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
منکه بچمو ضربتی گرفتم مشکلی پیش نیومد، کلا زیاد با آهسته راحت نیستم.باید حواس بچه رو پرت کنی شاید لا ...

همه این کارهارو کردم بخدا،منم سر پسر اولم راحت گرفتم اینو نمیتونم😭

همه این کارهارو کردم بخدا،منم سر پسر اولم راحت گرفتم اینو نمیتونم😭

ارتباطتو باهاش بیشترکن، باهاش بازی زیاد کن، یه کم زمان بده یکی دوماه بعد بگیر.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)