2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن قلب جنین و توقف رشد

265 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من به حساب پریود شش هفته و پنج روزم بود رقتم سونو بهم گفت ساک و کیسه زرده هست اما جننین نیست سن حاملگی ام پنج هفته و شش روژ گفت .گفت ده روز دیگ بیا سونو کنترلی ‌من هشت هفته شدم روژ نهم رقتم سونو .گفت چیزی ک من میبینم شش هفته و دوروزه قلبم نداره .از نظر من تموم شدش ‌بعد گفت دقیقا ده روز شد اومدی منم گفتم امروژ روژ نهمه گفت باید ده روژ میومدی .ولی وو برگه نوشته miss abortion

نظرتون چیه به نظرتون امیدی هست .

علائم خاصی هم ندارم .لکه بینی هم ندارم اینم یگم من ۲۶ ام مثلا باید پریود میشذم .لقاحم بین ۱۵ تا ۲۰ اتفاق افتاده 

با یه سونو نمیشه ختم بارداری رو اعلام کردیه مرکز دیگه برو سونو بده ممکنه لقاح دیر تشکیل شده باشه

اره اونو ک میرم ولی اخه تو نه روز اندازه س روز کلا رشد داشته قببم ک نداشت ‌...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اونو ک میرم ولی اخه تو نه روز اندازه س روز کلا رشد داشته قببم ک نداشت ‌...

باشه نمیشه صددرصد گفت

بعد قلب جنین هم تا ۸ هفته تایم داره که بزنه

یه مرکز بهتر برو جفت سونوهاتم ببر شاید بار اول سن جنین رو اشتباه گفته باشه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
باشه نمیشه صددرصد گفت بعد قلب جنین هم تا ۸ هفته تایم داره که بزنهیه مرکز بهتر برو جفت سونوهاتم ببر ش ...

درسته عزیزم .دعا کن برام .اللن به حساب پریود هشت هفته و یک روزمه .اخه من و شوهرمم سالمیم بارداری دومم هست

درسته عزیزم .دعا کن برام .اللن به حساب پریود هشت هفته و یک روزمه .اخه من و شوهرمم سالمیم بارداری دوم ...

نگران نباش منم بارداری قبلیم دو هفته اختلاف داشتم

جای خوب برو استرس هم نداشته باش ان شاالله که میری و میگه قلب هم داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباش منم بارداری قبلیم دو هفته اختلاف داشتمجای خوب برو استرس هم نداشته باش ان شاالله که میری و ...

واقعا عزیزم .مممنون از امیدواریت اخه این دکتره گفت سقط فراموش شده ...هی چی بگم .ولی سونو دیک رو حتما میرم تا شنبه .

واقعا عزیزم .مممنون از امیدواریت اخه این دکتره گفت سقط فراموش شده ...هی چی بگم .ولی سونو دیک رو حتما ...

منم سقط فراموش شده داشتم ۱۷ روز جنین تو شکمم مونده بود و با خونریزی فهمیدم سقط شده و دکتر خیلی دلداری داد و گفت جنینی هایی که زیر ۳ ماه سقط همیشن اکثرا مشکل ژنتیکی دارن و اصلا نمیتونن تا آخر بارداری بمونن

ان شاالله که واسه شما سالمه نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو داخل گوگل سرچ کن بانوان سیاهدانه دکتر احسانیان در مورد تشکیل نشدن قلب بچه ویس داره که سقط نکنید ی مدت غذای خون ساز مثل انار شیرین شیره انگور برگ چغندر مویز سیب کباب گوسفندی بخورید حل می شه

سوالات کوتاه حقوقی تون رو پاسخ می دم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

سلام عزیزم منم چهارشنبه سقط فراموش شده داشتم 

دفعه اول 5 هف و 4 روز 

دفعه دوم بهد 20 روز رفتم 5 هف 6 روز 

سونو واژینال دادم 6 هف 6 روز ختم بارداری و سقط شد مثل شما ساک و کیسه زرده 

برا ظهورش صلوات
برو داخل گوگل سرچ کن بانوان سیاهدانه دکتر احسانیان در مورد تشکیل نشدن قلب بچه ویس داره که سقط نکنید ...

ممنون عزیزم شکر خدا تغذیم خیلی خوبه و این موارد هست تو رژیمم 

نمیخام ناامیدت کنم ولی منم همینطورشدم تازه آی وی اف کرده بودم چقدرخوشحال بودم ک مثبت شده ساک تشکیل شد ولی چیزی داخلش نبود سه بار سونو دادم گفتن رشدش متوقف شده خیلی دردناک بود بعدازدوماه امپول زدن و قرص خوردن اخرش دکترگفت فایده نداره اینم بگم ک لکه بینیم نداشتم اصلا دردم نداشتم بعداز قطع داروهام یک هفته بعدپریودشدم باز۳ماه بعد انتقال جنین دادم و ایندفه همچیزخوب بود🥰

2810