2777
2789
عنوان

وقتی میرید مهمونی چطوری انار میخورید🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 5049 بازدید | 162 پست
ببين منو جاريم يكم ساده ايم بخدا اصلا نه موز دوسداريم نه اجيلاما ديدي بچه ها الكي ابرو ريزي ميكنن؟ م ...

خیلی خوبه اینجور 🤣🤣🤣فقط بنده خدا شوهرت خیلی خوب بود خیلی خندیدم خدا شادت کنه 🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی حتی وقتی آب میخوریم صدا میده وقتی قورت میدیم🤣😂روزه بگیریم تو مهمونی از هر کاری بهتره

تو مهمونی جایی همش یا باد معده میاد ی چیزی هم بخوری دلت مث تراکتور صدا میده سرویس هم میری اصلا چیزی نیس دوباره میای میبینی باد معده😐😑

مگر ن خونه مث خر آدم میخوره اصلا از این خبرا نیستتتت

من خىدم مادرشوهرم خيلي زن تميزيه😂😂بعد هميشه ميوه ك پوست ميگيره ب همه تعارف ميكنه همه هم ميگيرن ازش چون همه ميدونن تميزه😂😂😂😂حالا اون سيبي چيزي ميده

من تازه عروسي كردم گفتم بذار جبران كنم

تو مهموني پرتقال پوست گرفتم به قول اون دوستمون له و لورده شد و ابش ميچكيد بعد مثل مادرشوهرم كردم سر چاقو گرفتم سمتش😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂

اونم وسواس مرد تا بخورتش😂😂😂😂

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
تعارفم ميكنن بعضيا پرتقال له شده رو به بقيه😂😂😂😂😂😂

من جزو اونایی هستم که از میوه تعارف شده میخورن و خودشون پوست نمیکنن😂

یه بار رفتیم خونه یکی از اقوام من جوگیر شدم کیوی برداشتم تا اومدم پوست بگیرم دستمو بریدم شانس اورد چسب زخم داشتم تو کیفم😂

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

دست که خوبه من از دهن هم دیدم میزبان بود برعکس 🤣🤣🤣

وااااای نهههههه😂😂😂😂

حتی نمیخوام تصورش کنم😂

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

وااااای نهههههه😂😂😂😂حتی نمیخوام تصورش کنم😂

توی همون حالت مداوم میوه هم تعارف میکرد می‌گفت بفرمائید تعارف نکنید و دهنشو با دستمال هم نه با دستش پاک میکرد باز سرازیر میشد 🤣 همونجا بود که تصمیم گرفتیم نریم خونشون چندباری دعوت شدیم مجددا یاد اون شب میوفتم موزیک اوه نو اوه نو نونونو تو سرم پلی میشه میگیم مرسی نمی‌تونیم بیاییم 🤣🤣🤣

توی همون حالت مداوم میوه هم تعارف میکرد می‌گفت بفرمائید تعارف نکنید و دهنشو با دستمال هم نه با دستش ...

منو باش فکر کردم از خجالت سرشو انداخته پایین دنبال دستماله😂

من جزو اونایی هستم که از میوه تعارف شده میخورن و خودشون پوست نمیکنن😂یه بار رفتیم خونه یکی از اقوام ...

وای یاد یه نفر افتادم داشت از خواص خوردن کیوی با پوست می‌گفت بعد حین توضیح فقط پوست رو خورد و یادش رفت اصل کاری رو بخوره ظرف میوه ها رو میزبان برد تموم شد تازه یادش افتاد یه چیزی کم خورده 🤣🤣🤣