بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم اصلا نترس . مایع دور جنین و چند زدن برات ؟؟ منم مایع دور جنینم بالا بود بهم گفتن رفتم آزمایش گلوکز دادم با وجود اینکه قندم خیلی بالا نبود ولی مایع دور جنینم زیاد بود . دکترم گفت قندی جات و بزار کنار منم مراعات کردم از ۲۲ همین امروز که سونو دادم رسیدم به ۱۸ که سونو میگفت خوبه ولی دکترم استرسش همش زیاده و میگه احتیاط کن . ولی کلا میگن حواست به حرکات بچه باشه مخصوصا بعد از وعده های غذا باید چندتا حرکت داشته باشه که مطمئن شی وضعیتش خوبه . ولی بازم هرچی دکترت میگه گوش بده . فعلا فقط قند و شکر و کیک و شکلات و همه ی میوه های تابستونه که قند دارن ونخور که بالاتر نره
عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/ امروز ۱۹ مهر هست.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت
دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚♀️
سلام عزیزم اصلا نترس . مایع دور جنین و چند زدن برات ؟؟ منم مایع دور جنینم بالا بود بهم گفتن رفتم آزم ...
ببین الان نوزده زده سعی کن بالاتر نره . چون هفته های دیگه هم مونده . من توی هفته ی ۳۶ هستم ولی از چند هفته قبل تا الان دارم همینجور مراعات میکنم با وجود اینکه عاشق میوه های تابستون بودم و دلم کیک و شیرینی میخواست دیگه همشو گذاشتم کنار . کلا بیسکویت و چیزایی که میخوردم بدون قند بود یا با کمترین میزان قند . اصلا هم بخودت استرس نده . چون همین مراعات غذایی میارتش پایین
سلام عزیزم اصلا نترس . مایع دور جنین و چند زدن برات ؟؟ منم مایع دور جنینم بالا بود بهم گفتن رفتم آزم ...
مایع ۱۹ بود دکتر سونو گفت بیست به بالا خطرداره . قندم بالا نبود و دیابت نداشتم از چیزای بدتر میترسم استرسی شدم . با هزار جور دوا دکتر و آی وی اف و ... باردار شدم واسه همین استرس دارم