2777
2789

هنوز ی دو هفته اس عقد کردم 

مادرشوهرم پیره انگار زیاد ازمن انتظار کلفتی داره 

گف پشتم درد میکرد خیلی نمیتونم راه هم برم 

بعد گف اگ نزدیک بودی بعضی وقتا میفرستادم دنبالت بیایی غذا درس کنی 

این در حالیه ک با جاریم تو یک ساختمان زندگی میکنه. چرا جاریمو نمیاره ولی بمنی ک هنوز از راه نرسیده انتظار کلفتی داره🤔

بار اول ک مارو دعوت کردن تنها کمکی ک کردم سفره رو تمیز کردم 

باز دوم ک مهمون کرده بودن مارو  رفتم اشپزخونه کمک خاهرشوهرام دوتا سفره بزرررگ هم تمیز کردم . اخر سر ک اومدم نشستم ب خاهر شوهرم پرسید عروس کمکتون کرد یانه! 

چیکار کنم؟ 

کاربری دستِ دو رفیقِ جون جونی 👯‍♀️❤🧸  رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

خودت کاری نکن 

اگه شوهرت هواتو داره اونو بنداز جلو بذار فک کنن شوهرت خوشش نمیاد کار کنی....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مهمونی ها خصوصا وقتی خانم خونه پیر یا مریض باشه

بقیه خانمها کمک میدن ، تو هم برای اینکه خودتو از چشم

بقیه نندازی به اندازه بقیه خانمها تو کارا همکاری کن 

بیشتر از بقیه کار نکن انداره بقیه کار کن که از چشم شون نیفتی

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

شاید از در دوستی وارد میشه ینی بهت اعتماد داره و اینا یا کاراتو. میپسندن  میخواد زود راه بیفتی باهاشون میونتون خوب باشه 

بهت بفهمونن جزئی از خانوادشونی

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

استاتر با تجربه ۱۴ سال زندگی مشترک دارم میگم هوادار اول شوهرت باید باشه 

دوم وقتی خودت با پدر مادر همسرت تنها هستی یعنی مهمون دیگه‌ای جز تو نداره حتماااا تو سفره بردن اوردن جمع کردن شستن کمک کن امااااااا تو آشپزی اصلااااا 

الان بقیه‌شو میگم

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

یه لبخند خوشگل میزدی با مهربونی میگفتی مامان جون دخترهات که نزدیکن جاری هم هست بگو بیان کمک کنن شما هم گناه داری خسته میشی نمیرسی اونا هم به مادرشون کمک نکنن به کی کمک کنن😁

اینو هم یه زنگ خطر در نظر بگیر برای زندگی نرو نزدیکشون

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
2810