2777
2789
عنوان

زیاد حرف زدن بچه

109 بازدید | 15 پست

دخترم ۵ سالشه یه ریز حرف میزنه سوال می‌پرسه سرم درد میگیره بعضی وقتا. مثلاً داریم فیلم نگاه می کنیم میگه این چرا رفت اون یکی چرا گریه کرد بعد من یه چیزی میگم شروع می‌کنه به خیال‌بافی چکار کنم کسی اینجور بچه ای داشته؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرم هشت سالشه هنوز همینطوره 

تازه داستان های اتفاقات مدرسه هم اضافه شده 

عین بی بی سی داره گزارش میده و سوال میپرسه 🥰🥰🥰

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

دختر منم همینه زودم حرف زد اولین کلمه ش بابا بود که ۹ ماهگی گفت از همون موقع داره حرف میزنه هنوزم ساکت نشده😂 منم گاهی کلافه میشم چه میشه کرد بچه ست دیگه بزرگ شه درست میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

پسر بزرگ منم ۱۴ سالشه همش میپرسه مامان ایا میدونستی هیتلر این کارو کرده اون کارو کرده 

همش در مورد جنگ جهانی میپرسه😖😖😖

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

هوش هیجانی بالایی داره

براش کتاب زیاد بخون

برای سوالاتش وقت بزار و درست جواب بده

من خودمم همین بودم

در حدی که خانواده ام بهم می گفتن آنشرلی

ولی بخدا حالا عاقلم کم حرف میزنم در حد پرسش پاسخ  

به حکمتش دل بسپار😊
🤣🤣🤣🤣 خدا حفظش کنه

فدات .....❤باید ی کتابی براش بخرم در مورد جنگ جهانی 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
2810