2777
2789
عنوان

شمالیا بیان ❤☺

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 70 پست
من دیدم همه چیو دختر خریده بود بعد یخچالش هم پر کردن برای یک سال برنج و .. بهش دادنیک سال هم اجازه خ ...

نه عزیزم ما رسم نداریم تا یکسال هزینه خونه و اجاره خونه بدیم🤣🤣🤣🤣

اولین باره میشنوم اصلا🤣🤣🤣🤣😃

چون اینجا برنج ارزون‌تره یا اینکه اکثرا زمین کشاورزی دارن برنج یک سال بچه هاشونو میدن نه اینکه رسم باشه

مثلا پدر جاریم زمین کشاورزی داره و جاریم الان بیست ساله ازدواج کرده برنج کل سالشونو پدرش میده

یا پدر پسر ممکنه بده فرقی نداره

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
والا ترسیدم من 😂😂😂😂

نه عزیزم از این خبرا نیست

و اینکه تو شمال دیگه کسی طبق رسم و رسوم کار نمیکنه و این حرفهای کهنه رو انداختن دور

الان طبق توافق طرفین هست…اینکه شما و همسرت تصمیم میگیرین که چکار کنین و کی چی بخره

مثلا ما رسم سیسمونی داشتیم که خانواده دختر بخره

ولی شوهر من پنج سال پیش اجازه نداد و خودش از صفر تا صدشو‌ خرید

و این رسم کم کم برچیده شد

کلا رسم ها دست و پا گیر و بیخوده

فقط اون دوستمون که گفت اجاره خونه یکسال و خرج خونه یکسالو خانواده عروس میده😐😐😐😐🤦🏽‍♀️🤣🤣🤣

نه عزیزم از این خبرا نیستو اینکه تو شمال دیگه کسی طبق رسم و رسوم کار نمیکنه و این حرفهای کهنه رو اند ...

ازه خب دیگه هرچی در حد توانم باشه می گیرم  خب منم از همون ترسیدم گفتم یه سال اجاره خونه و برنج اینا خواستم بگم چقدر زرنگن ب همین خیال باشن😂😂😂😘

ازه خب دیگه هرچی در حد توانم باشه می گیرم خب منم از همون ترسیدم گفتم یه سال اجاره خونه و برنج اینا ...

😃نه عزیزم شمالی جماعت صاف و ساده آن اتفاقا😍

2810