2777
2789

توی همین نی نی سایت بزنید اندازه شکم در بارداری مثلا ماه سوم رو چنان گنده به تصویر کشیده انگار ۹ ماهه هست . من ماه ۴ تموم کردم اصلا شکم ندارم و حرکت هم احساس نمی‌کنم خیلی نگرانم همش نت میخونم ناراحتم واقعا . جفت قدامی دارم و چاق هستم ۹۰ کیلو و چربی شکمی زیادی دارم نمی‌دونم چرا شکم من اصلا بالا نیومده آخه .تجربه ی شما چطور بوده خانومای گل 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خودت شکمت بزرگه واسه همین بالا نیومده

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
2805

اصلا نگران نباش خواهر من تا ۶ ماهگیش اصلا مشخص نبود بارداره ماه های اخر هم خیلی کم شکم داشت تا خودش نمی گفت کسی متوجه نمیشد 

خدارو شکر بچه هم صحیح و سالم با وزن نرمال دنیا اومد

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

منم شکممم کلا بالا نیومده از اول پایین بود کلا زیادم شکمم بزرگ نشده نترس بابا مشکلی نیست الان من تو ماه نهمم نهایت شکمم به پنج شش ماه میخوره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

منم تو بارداری اصلا شکم نداشتم. تا ماه ۸ معلوم نمیشد حامله ام اگه لباسم یکم آزاد میبود. ماه ۶ رفته بودم اپیلاسیون کلا لخت بودم نفهمید حامله ام. میگفتن ممکنه بچه ریز باشه. وقتی هم که به دنیا اومد ۳۵۵۰ بود. خیلی خوب و نرمال. اگه بارداری اولته طبیعیه که شکم نداشته باشی.

منم شکممم کلا بالا نیومده از اول پایین بود کلا زیادم شکمم بزرگ نشده نترس بابا مشکلی نیست الان من تو ...

خیلی نگرانم همش میگم نکنه بچه رشد نمیکنه نکنه مشکلی هست خدایاااااااا

خیلی نگرانم همش میگم نکنه بچه رشد نمیکنه نکنه مشکلی هست خدایاااااااا

نه بابا نگران نباش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

منم تو بارداری اصلا شکم نداشتم. تا ماه ۸ معلوم نمیشد حامله ام اگه لباسم یکم آزاد میبود. ماه ۶ رفته ب ...

من خیلی استرسی هستم دو تا هم از دست دادم دیگه خیلی ناراحتم آخه چرا شکم ندارم 

اخه خیلی از خانمهای چاق رو دیدم که شکم بزرگی دارند پس اونا چی

معلوم نمیشه برای اوناهم

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
2810