2777
2789
اسی بی منظور میپرسم،از این که همه ی بچه هات دخترن طعنه نشنیدی؟مخصوصا قوم شوهر

شوهرم رو نمیده والا معلومه که آدم کوته فکر همه جا هست

خدایا...آشوبم آرامشم تویی...❤ الان دیگه پنج گل😍
زاییدن هنر نیست ماشالا نمیخاد حیوونام هر سال یکی میزان اینکه چطوری اون ۵تا بچه رو بزرگ کنی که حسرت ب ...

گمونم شمام جزو همون حیوونایی که حرف زدنتو بلد نیستی و قیاس میکنی از تاپیک من برو بیرون بی ادب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زاییدن هنر نیست ماشالا نمیخاد حیوونام هر سال یکی میزان اینکه چطوری اون ۵تا بچه رو بزرگ کنی که حسرت ب ...

قطعا بدنم از امسال اونایی که سگ و گربه جای بچه نگه میدارن سالم تره 

توروخدا بگو‌ چندسالتهبچه‌هات چی هستناگر پیج بزنی میلیاردر میشی.

پنج تا دختر دارم بخاطر پسرم نیاوردم ۴۲ سالمه 

خودتون میخواستین یا خداخواسته بوده؟میتونم بپرسم درامدتون چقده؟قصدم فضولی نیست من برا دومی هی استرس د ...

برکت چیزی که خیلیا بهش اعتقاد ندارن متاسفانه بچه هامم حسرت چیزی ندارن و کنار هم خوشحالیم بعد چهارمی ثاحب خونه شدیم و دوز به روز پیشرعت داشتیم تو همین اوضاع اقتصادی کار شوهرم آزاده درآمد معمولی اما هچ جا کم نمیاریم

به فکر زیاد کردن نباشینبه فکر اینده و تربیت و اموزشش و درسشون هم باشینخدا عقل بده شیعه زیاد کننکه چی ...

جایی که ی هودی خودش جایزه میده انتظار داری بده به مسلمونا!!!!!!!🤣🤣🤣🤣

اینجارو قفل میکنم چون ظاهرا واسه خیلیا که از شیعه و دین و اسلام عقده دارن شده محل عقده گشایی هرکی بچه دوستداره الهی خدا صالح و سالمشو بهش بده هرکیم نمیخواد همون سگ و گربشو نگهداره