2777
2789
عنوان

پرستاری قبول شدم شوهرم میگه نری

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پرستاری،همزمان زبان هم بخون، راحت هم میتونی مهاجرت کنی، سرنوشتت عوض میشه❤

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من خودم شغل دولتی دارم درآمدمم کمه به طبع

اما هرگز حاضر نیستم آرایشگر باشم با درآمد ده برابر یا بیست برابر امروزم،

چون این نظر و عقیده و علاقه منه،

ببین نظر عقیده و علاقه ات چیه برو دنبالش ،

به شوهر و هیچ کس دیگه ای هم ربط نداره،فقط میتونه حمایتت کنه و پا به پات باشه،یا بگه مسئولیت کارت و خستگیت و ... همه پای خودت ،که خب منطقی هست،

فقط برو دنبال کاری که بهش علاقه داری.

تا اسم شوهر میاد همه گارد دارن می دونی سالن دار درآمد داره و اینکه خیلی کارش بهتر از پرستاریه

بله میدونم چون برادرم پرستاره

ولی از کجا معلوم شوهرش بعدا نزنه زیر حرفش؟!!!!!!!! 

اصلا از کجا معلوم مشتری داشته باشه

چرا نقدو بده به نسیه؟!!! 

اول بره لیسانسشو بگیره

اون وقت اگر شوهرش براش آرایشگاه زد که چه بهتر

اگه نه که میره بیمارستان کارمیکنه

ولی نه اینکه از الان پرستاری رو ول کنه به امید اینکه آقای شوهر ارایشگاه بزنه

من 7سال پیش شوهرم خواست برام خونه مستقل از خانواده ش بگیره

الان 7سال گذشته وهنوووز نگرفته

آخر سر هم گفت طلاقت میدم اما از کنار خانواده م جم نمیخورم

بااینکه یه بچه داریم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سالن چیه بابا🤮🤮🤮

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

چجوری بدم شهریه دانشگاهو

مگه دانشگاهت دولتی نیست

ترمی چنده؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

هر كدومو دوس داري برو اگ ب پرستاري علاقه داري ولش نكن ك بعدا حسرت نخوري

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

به هیچ وجه نقدو ول نکن نسیه رو بچسب شاید ارایشگاه زدی و نگرفت کارت و مجبور شدی جمع کنی همه ارایشگاهی که تضمیت نیس درامد بالا داشته باشع بعدم وجه اجتماعی پرستاری خیلی بالاتره و همه به یه دید دیگ بهت نگاه میکنن

استارتر تروخدا خواهش میکنم بیاین تاپیک اخرم

اخه چرا مردا میگن دختری که ناخن کار یا ارایشگر باشه کنسله؟؟

با اینکه بالاتر نوشتم هیچ علاقه ای به آرایشگری ندارم 

ولی غلط کردن گفتن😂

اینایی که ازین حرفا میزنن اصلا جز آدما حساب نمیان و کسی محلشون نمیذاره😁😁

کی آخه از مرد مغز تعطیل خوشش میاد

2810