2777
2789
عنوان

مژه هام چطور شد☺️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 8911 بازدید | 119 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه اینطورا هم نیست جای خوب بری اتفاقی نمیفته بعدم بریزه با سریتا تقویت کنی از روز اولم بهتر میش ...

خیلی وقته سریتا میزنید به مژه هاتون؟

شنیدم باقطع کردنش ریزش میگیره مژه ها؟درسته؟

من دوست دارم بگیرم میترسم

میشه راهنماییم کنی عزیزم

مبارکت باشهسریتا رو من شنیدم بعد از قطعش دوباره ریزشش برمیگرده درسته ؟عکس قبل از اکستنشن هم بذار

ممنون عزیزم اگر به مرور قطع کنی ریزش نمیاره اومدی بگو بذارم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خیلی وقته سریتا میزنید به مژه هاتون؟شنیدم باقطع کردنش ریزش میگیره مژه ها؟درسته؟من دوست دارم بگیرم می ...

من  دوسال مرتب زدم عالی بود مژه هام عین کاشت شد اما دیگه نمیزنم. 

اگر به مرور قطع کنی ریزش نمیاره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من دوسال مرتب زدم عالی بود مژه هام عین کاشت شد اما دیگه نمیزنم. اگر به مرور قطع کنی ریزش نمیاره

سلام اسی چطوری..

با چشای باز هم بزار..

و اینکه چرا سریتا رو قط کردی؟؟؟؟

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

اسی با توجه ب عکسی ک گزاشتی موهاتو فکنم خودت زدی چیدی ن؟؟؟😅

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
اسی با توجه ب عکسی ک گزاشتی موهاتو فکنم خودت زدی چیدی ن؟؟؟😅

ارهههه 😅😅

مبارک باشه عزیزم..هروقت رفتی برا ریموو بگو اصولی ریموو کنه مژه هات نریزه..

مبارک باشه عزیزم..هروقت رفتی برا ریموو بگو اصولی ریموو کنه مژه هات نریزه..

ممنون فعلا که قصد. ریموو ندارم

ارهههه 😅😅

چقد اخه من باهووووشممممممم..😌

بزار بلند بشن برو ارایشگاه برات چتری بزنه..اونوقت تفاوتو حال کن..

من خودمم چتری برا خودم زدم خوب شده بودا ..ولی بعدش رفتم ارایشگاه خییییلی بهتر و حرفه ای تر زد..

اونجا بود ک فهمیدم اینکاره نیستم و دگ همیشه دادم ارایشگر..

چقد اخه من باهووووشممممممم..😌بزار بلند بشن برو ارایشگاه برات چتری بزنه..اونوقت تفاوتو حال کن..من خو ...

اره واقعا ولی طول میکشه تا بلند بشه دیگه می‌خوام کوتاه نکنم چون چندماه دیگه عروسی نزدیک داریم 

2810