2777
2789
عنوان

چرانمیتونم از داشته هام لذت ببرم

132 بازدید | 12 پست

خونه رو پدرشوهرم داده بهمون درسته قدیمیه ولی خب مال خودمونه واجاره نمیدیم وجهزیه ای که مال ۱۷سال پیش ویه وانت و۲تا پسر گل ،درسته کمبود زیاد داریم ولی خب خیلی چیزهارو هم داریم الان مشکلم اینکه نمیتونم ازداشته هام لدت ببرم همش غصه نداشته هام دارم ،کسی بوده مثل من باشه چکارکنیم؟

چون یاد نگرفتیم تو حال زندگی کنیم همه امون همینیم فقط روی نداشته کلیک میکنیم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

سلام

دوستانی که دچار بی انگیزگی و افسردگی هستند لطفا به چنل تلگرامم بپیوندید

ما قراره در کنار هم روزهای بهتری رو تجربه کنیم

https://t.me/shafa_dahande_man

تمام اینها تجربیات خودمه

پس تنبلی رو بذارید کنار و با من همراه باشید

با خوندن مطالب

یکماه دیگه شما اون آدم قبل نیستید.

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
حتما به اندازه کافی ندارید وگرنه لذت میبری از داشته هات

اره کمبود زیاد داریم خونه هم بالای ۴۰سال ساخت و زوارش در رفته واصلا حالم خوب نمیکنه ولی عوضش مال خودمون وکرایه نمیدیم

اره کمبود زیاد داریم خونه هم بالای ۴۰سال ساخت و زوارش در رفته واصلا حالم خوب نمیکنه ولی عوضش مال خود ...

منم دوتادختر دارم خونه وماشین داریم شوهرمم کارمیکنه نیازبه کسی نداریم ولی باز کمبود حس میکنم دلم میخواد بخونم معلم بشم عشق من معلمی بهش نرسیدم ناراحتم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

متاسفانه اینستا آدم ها رو مخصوصا ایرانی ها رو لاکچری پسند کرده و فقط داره رو روان آدما کار می‌کنه که چیزی که داری و مدلی که داری زندگی میکنی اشتباهه و مدلی که من میگم درسته و خونت رو اینجوری بچینی و دیزاین کنی درسته 

میان سبک چیدن وسایل میدن و نگاه نمیکنن که یه خانم وقتی همسرش اون درآمد رو نداره که هر دفعه بخواد سبک جدید برای خونش تهیه کنه چیکار کنه و فقط باید حسرت بخوره

و این باعث میشه از چیزهایی که داریم لذت نبریم 

اره کمبود زیاد داریم خونه هم بالای ۴۰سال ساخت و زوارش در رفته واصلا حالم خوب نمیکنه ولی عوضش مال خود ...

به نظرم بیخیال خونه

مهم چیزای دیگست

بیرون رفتن و گشتن و تفریح و مسافرت و... 

لباسای خوشگل پوشیدن و رسیدن به خود و... 

اینکه چه کاری حالتونو خوب میکنه اونو انجام بدین

خونه فقط محل استراحته

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
متاسفانه اینستا آدم ها رو مخصوصا ایرانی ها رو لاکچری پسند کرده و فقط داره رو روان آدما کار می‌کنه که ...

مخالفم

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منم از هیچی دیگه لذت نمیبرم

قبلا تمرینات سپاسگزاری راندا برن رو انجام می‌دادم ب امید تغییر شرایط. چیزی رو تغییر نمی‌داد فقط حالم رو موقتا خوب می‌کرد. این لذت نبردن من ب خاطر شوهرم و خانواده بی انصاف و نامردشه. روان منو مریض کردن🥲 خدا هم بگذره من نمیگذرم ازشون 

ته ذهن خیلی از ما اینه که زندگی یه جایی تو آینده‌ست. بعداً شروع می‌شه. بعد مهاجرت، بعد رسیدن به پارتنر ایده‌آل، بعد پولدار شدن یا بعد رسیدن به هرچیزی که اسمشو موفقیت می‌ذاریم. خبر این که زندگی همینه. همین لحظه‌ای که داری اینو می‌خونی. اینجا، قبل این که ذهنت بره تو گذشته و آینده.

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده