2777
2789
عنوان

من چرا فکر میکنم همه حسودن

83 بازدید | 12 پست

بخدا دست خودم نیست فکر میکنم هیچوقت هیچکس چشم دیدن خوشی هیچکس و نداره و همه بخیلن

هرکار میکنم از همه دور نگه میدارم و اینجور دلم ارومه

مامانمم مسخرم می‌کنه میگه مگه چی داری تو🫠

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما دچار اختلال خودشیفتگی پنهان هستی 

میتونی درموردش بخونی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

کار خوبی می‌کنی چون واقعا حسودن

من ناخنکارم استوری زیاد از مشتری میزاشتم

بعد یهو یکی از فامیلام برگشت گفت چقدر مشتری داری تو بخدا قسم سه هفته است بیکارم مشتری یدونه ام نداشتم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
شما دچار اختلال خودشیفتگی پنهان هستی میتونی درموردش بخونی

نمیدونم ولی فکر نکنم چون خودم از خودم راضی نیستم و شیفته خودم نیستم اصن😂🫠

ببین یه دختر خاله دارم اون اینجوریه تو دلش و ذهنش پر از برداشت اشتباهه همه هم مسخرش میکنن مثل اون ن ...

نه نه اصن غیر مامانم که خودم بهش میگم اصن همچین چیزی نی من یعالمه چیز دیدم که فکرم خراب شده

متاسفانه افرادی که از موفقیتت از ته دل خوشحال میشن انگشت شمارن. چشم زخم هم همیشه هست در قرآن هم اشاره شده. صدقه بده و 4قل و آیه الکرسی بخون هرروز

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
من ناخنکارم استوری زیاد از مشتری میزاشتمبعد یهو یکی از فامیلام برگشت گفت چقدر مشتری داری تو بخدا قسم ...

استوری هم نزار ما از چشم نظر خیلی ضربه خوردیم عزیزم هیچی تو ب هیشکی نگو