2777
2789
عنوان

یادگیری بچه اول دبستانی

124 بازدید | 19 پست

سلام خانوما پسرم اولیه ... دارن لوحه یادمیگیرن فوق العاده ضعیفه مثلا بهش یچیزی میگم میگم یاد گرفتی میگه آره بعد اون لوحه اشتباه را پاک میکنم دوباره رو همون میکشه ... اصلا نمیفهمه یادمه معلم پیش دبستانیش گفت پسرتون اصلا متوجه نمیشه گفت ب مدیر گفتم ارجاعش بدیم گفت ن خوب میشه ... تو پیش دبستانیش وسطای سال خوب شد

نکنه کند ذهنه ،چندتا خانوما دفتر بچه هاشونو نشون دادن بعد از مدرسه وقتی خانومشون لوحه را بهشون یاد داده خیلی مرتب و تمییز نوشتن پسرمن افتضاححح فکرکنین من ازاول سال فقط مداد گرفتن درستو دارم بهش یاد میدم یادنمیگیره... نمیدونم باید چیکار کنم این چیزا طبیعی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حدی طبیعیه گاهی خسته یا فکرشون درگیره بچه ها با هم فرق دارن ولی خب سعی کنید راهکارهای جالب تر برای یادگیری پیدا کنید مثلا کلیپ هایی هستن ک با شعر و آواز به بچها یاد میدن شاید اینطوری روحیه بگیره شمام پاک کن به دست پشت سرش غلطاشو پاک نکنین مثلا یه خط دو خط ک نوشت از خودشم نظر بخواید ک مامان مثلا کدومشو اخراج کنید پاکش کنیم تمیزش کنیم بچگانه باهاش رفتار کنید 

قبل مدرسه سنجش بردیش؟ اونجا چی گفتن بهت نرمال بود ؟

گفتن خوبه ...اما معلم مهدش گفت اوایل سال میخواستم بهت بگم ارجاع شه اما مدیر اونجا مخالفت کرده بود... میگفت مثلا میگم این صفحه را باز کنین همه پیدا کردن پسرتون سردرگم پیدا نمیکرد صفحه رو...اینم بگم ک تو صحبت کردن عالیه خیلی از دوستاش جمله بندیشون ناقصه اما تو نوشتن تو پیدا کردن یسری چیزا گیج گیجه اگه بهش بگم پشت درو ببین اصلا نمیفهمه پشت یعنی چی....براش توضیح دادم اما توعمل صفر صفر

تا حدی طبیعیه گاهی خسته یا فکرشون درگیره بچه ها با هم فرق دارن ولی خب سعی کنید راهکارهای جالب تر برا ...

دوتا خط مینویسه بعد میام میبینم همرو اشتباه نوشته ... پاک ک میکنم بغض میکنه 

دوتا خط مینویسه بعد میام میبینم همرو اشتباه نوشته ... پاک ک میکنم بغض میکنه

طبیعیه بچه ها همینن چون تازه عادتم ندارن

ببین شما نباید نه خیلی بشینی بغلش نه ولش کنی بری بچه ها متفاوتند البته

یه خانم مشاور میگفت مثلا اندازه بیست ثانیه برید تو آشپزخونه زودی برگردید ک ن به شما عادت کنه ن تنهاش بزارید

گفتن خوبه ...اما معلم مهدش گفت اوایل سال میخواستم بهت بگم ارجاع شه اما مدیر اونجا مخالفت کرده بود... ...

خب خداروشکر طبیعیه سال اول یه خورده سخته ایشالا کم کن راه میوفته بچه سعی کن تو خونه بیشتر باهاش کار کنی یاد میگیره 

لایک نکن 🤨
طبیعیه بچه ها همینن چون تازه عادتم ندارنببین شما نباید نه خیلی بشینی بغلش نه ولش کنی بری بچه ها متفا ...

یعنی نرماله؟طبق صحبتای معلم مهدش گاهی استرس میگیرم... طایفه ی شوهرم بعضیاشون یحالی اند... مثلا  خالش و دخترخالش ب آدم زنگ میزنن مثلا میگن کجایی میگم فلان جا بعد تموم شدن حرفش خدافظی نمیکنه همینجوری پشت خط می مونن...مادرشوهرمم اینجوره یچی بهش میگی نمیفهمه همسرمم اینجوره بخدا شاید فک کنی الکی میگم ولی من میترسم پسرم ایرادی چیزی داشته باشه ...چیزی هست برای هوش مصرف کنن؟؟

2810