2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرااااهانیبزرگترین اشتباهم توی کنکور انتخاب بابایی بوده اصلا باهاش مچ نشدم

یعنی بابایی خوب درس نمیده؟

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

ریاضی فیزیک چی؟

قطعا ریاضی کرمی اگه میخوای درست و اصولی یاد بگیری کامل ریاضی رو

سر فراهانی و کرمی خیلیا رو دیدم انتخابشون بوده یعنی ی تیف زیادی از بچه ها منظورم بالای ۵۰ درصد 

ولی فیزیک اساتید مختلف هستن ک هرکی ی نظری داره یعنی من ندیدم ی استادی بیشتر از همه بولد بشه یسری ها میگن نوکنده یسری ها میگن یحیوی یا قضاتی یا براتی

من خودم عاشق تدریس نوکنده ام باهاش خوب ارتباط میگیرم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)
قطعا ریاضی کرمی اگه میخوای درست و اصولی یاد بگیری کامل ریاضی روسر فراهانی و کرمی خیلیا رو دیدم انتخا ...

جایی هست که بشه فیلم های تدریسشون رو دانلود کرد؟

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

یعنی بابایی خوب درس نمیده؟

درجایگاهی نیستم ک بخوام استادی که سالها کارش تدریس هستش زیر سوال ببرم

میگم من باهاش مچ نشدم سرکلاسش نمیفهمیدم کسل کننده بود تو هپروت بودم خوابم میگرفت

من حتی جزوه هاشم خریده بودم سفید موندن همش رفتم سراغ فراهانی 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)