2777
2789

بعد شارژ همراه اول معتقده ۱۸تا۲۵جوونی😂😂😂

من۲۸سالمه تازه جوونیم شروع شده قبلش نوجوون بودم 

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من۴۴ سالمه و همچنان جوونم، دیگه خود دانی😂

عالی بود

منم ۳۹ ساله اول چلچلیمه🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
جدیدا کادر درمان و روانشناسا به این نتیجه رسیدن که 19 تا 24 سن نوجوانیهتغییر کرده

من آنقدر تو اون سالها حماقت کردم همیشه برام سوال بود چرا هنوز مثل نوجوونا رفتار میکنم 

ممنون که از گمراهی نجاتم دادی😆

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من آنقدر تو اون سالها حماقت کردم همیشه برام سوال بود چرا هنوز مثل نوجوونا رفتار میکنم ممنون که از گم ...

آره منم ازشون ممنونم که تغییرش دادن؛ الان با عذاب وجدان کمتری اشتباه میکنم  

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒☬𝓘 𝓪𝓶 𝓷𝓸𝓽☬༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

آره منم ازشون ممنونم که تغییرش دادن؛ الان با عذاب وجدان کمتری اشتباه میکنم

🤣🤣🤣

من از همه بیشتر 46 سالمه ولی احساس پیری ندارم

با همین فرمون پیش برو مام پشت سرت