2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بپرس تا جایی که بتونم کمک میکنم

ببین ما ی خونه خریدبم پنج سال پیش

فهمیدیم اونیکه ب ما فروخته با خواهر برادرش سر این مشکل دارن ینی خواهر برادره میگفتن مال این نیس و مال پدرشونه و ارثیه س و ب اونام میرسه با هم پنج ساله درگیر دادگاه هستن

دفه اخر رای بدوی ب نفع اینی که به ما فروخته اومد یکسال و نیم پیش ازونموقع میگن درگیر دادگاه تجدید نظرن و نه خودش و نه وکیلش به ما نمیگن جواب دادگاه چیشده ما‌کلا بیخبریم بنشرت ما باید چکار کنیم

به وکیلتون بگید زنگ بزنن به وکیل این آقا ببینن جریان چیه و خودتون دیگه دخالت نکنید

اگر مشخص شد که هیچ. اگر نشد میری دادگاه درخواست جریان پرونده میکنین. براش ابلاغیه میره که باید مشخص کنه وضعیت رو . در واقع با خود این شخصم وارد یه ماجرای قانونی دیگه میشین. چقد پیچیدس شرایطتون

خوب شما یه اظهارنامه بدید مجدد که بیا تکلیف ما رو معلوم کن ، شکایت نکردید؟ شما شکایت کنید و معامله ف ...

چون وکیل اون طرف پنج ساله به ما میگف مطمعن باشین اوناذهیچ مدرکی ندارن و برنده این ما صبر کردیم که خونه بیاد دستمون

اگر ازش شکایت کنیم دادگاه قسط بندی کنه ماهی چندرقاز بدن برامون خونه نمیشه ک

به وکیلتون بگید زنگ بزنن به وکیل این آقا ببینن جریان چیه و خودتون دیگه دخالت نکنیداگر مشخص شد که هیچ ...

وکیلم گفت این اقا رو بیار من رو ب عنوان وکیلش ببره تو پرونده تا بفهمم چی ب چیه حالا دوماه بهش میگیم بیا ی بار میگه قلبمو عمل کردم ی بار میگه فلانم مرده همش بهونه میاره بخدا قلبم داره میترکه شوهرمم ی ادم ترسو میگه دوس ندارم فکرم مشغول بشع

خودشو ب ی کار دیگه میزنه که یادش ازون نیاد

من فقط دق میکنم

وکیلم گفت این اقا رو بیار من رو ب عنوان وکیلش ببره تو پرونده تا بفهمم چی ب چیه حالا دوماه بهش میگیم ...

هیچ موقع طرف نمیاد همچین کاری کنه! و صد در صد خودش وکیل داره که اون بهش میگه بپیچون. شما متاسفانه باید وارد یه پرونده دیگه بشین. خودت پیگیر شو عیب نداره

هیچ موقع طرف نمیاد همچین کاری کنه! و صد در صد خودش وکیل داره که اون بهش میگه بپیچون. شما متاسفانه با ...

بریم پیش رییس دادگاه بهمون نمیگه چی ب چیه؟

وکیل این اقا بهمون گفت یا برو ازش شکایت کن یا صدمیلیون بده من کلید خونرو بگیر

میگی رای به نفع طرف شما اومده درسته؟ یعنی به خواهر برادرش سهمی نمیرسه؟

اره این اثا مدرک داره خونرو از مادرش خریده ولی اونا میگن سرمادرمون کلاه گذاشته 

جواب بدوی کاملا ب نفع این اومد گفتن باید پول وکیلشو و این سال هایی که درو قفل کردن کرایشم بدن

بریم پیش رییس دادگاه بهمون نمیگه چی ب چیه؟وکیل این اقا بهمون گفت یا برو ازش شکایت کن یا صدمیلیون بده ...

وکیل این آقا بیجا کرد!!!! دارن قشنگ براتون نقش بازی میکنن. برو دادگاه درخواست بده. همه چی برات مشخص میشه

بریم پیش رییس دادگاه بهمون نمیگه چی ب چیه؟وکیل این اقا بهمون گفت یا برو ازش شکایت کن یا صدمیلیون بده ...

وکیل این آقا بیجا کرد!!!! دارن قشنگ براتون نقش بازی میکنن. برو دادگاه درخواست بده. همه چی برات مشخص میشه

2810