2777
2789
من که الان ۲۵ سالمه فوق لیسانسمم گرفتم ولی زمان مدرسه هم مادر بیخیالی نداشتم هم خوراکی های سالم برام ...

من تازه الان فهمیدم از اینجور چیزا بچها میارن.

میبینی که از بقیه میپرسم ک چطور درست کنم براش 

من اونقدرا هم سخت گیر نیستم ولی تاحالا تو خونه از اینجور چیزا نخوردیم شاید پسرم یکبار تو عمرش سوسیس خورده باشه 

کیک هر هفته درست میکنم براش در حجم زیاد اما اصلا فکر نمیکردم ک مامانا برا بچه ۷ ساله سوسیس و کالباس و و همبر بزارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
من نظر خودمو میگم امیدوارم به کسی برنخوره ولی اینایی که میذاری برای آدم بالای سی سال که سلامتی براش ...

من توی ظرف قشنگ با قیچی نون بربری رو مربع مربع با سلیقه کره و پنیر رو که قشنگ له له کردم رو میزارم لاش با ی تیکه گردو 

یا کره و مربا رو همینطور 

خامه شکلاتی که خیلی خوبه 🥺 اونم مرتب میزارم تو ظرف برداره بخوره 

صبحونه همین چیزاست دیگه یکی دو وعده هم کیک میزارم براش 😊🥲 ولی اصلا نمیدونستم بچها از این جور چیزا میارن سر صبح میخورن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی مادرا یه غذایی برا بچه میزارن انگار برا یه پیر ۷۰ ،۸۰ساله که قند و چربی و فشارخون و همه چی داره ...

خوب سر صبح چی بزاریم ؟ کیک قند داره دیگه 

خامه شکلاتی قند داره دیگه 

میوه قند داره 

شیر کاکائو قند داره  

پیر ۸۰ ساله از این جور چیزا میخوره؟

چی ببندم پس براش؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا کالباس خونگی تو نت سرچ کنی دستورش هست خیلی آسونه . ولی حالا مختصرش اینه یه مرغ رو کامل چرخ کن نم ...

چه خوب حتما اگ فرصت کنم درست میکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه.ب هر حال کره مثل پنیر نیست تو دمای محیط اب میشه و وقتی میخاد گاز بزنه بخوره از لای نون چک چک می ...

اونقدر نمیریزم ک چکه کنع

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روایت داریم دو نفر همیشه مریضن یکی سالمی که پرهیز میکنه یکی بیماری که پرهیز نمیکنه..منم معمولا همرام ...

بیسکوییت ک صبحانه نمیشه بچه ۷ ساله توسن رشده ولی کیک میزارم آبمیوه آسیب میزارم آب هویچ شیر کاکائو خیلی حساس نیستم بابا ولی کالباس و سوسیس ندادم بهش تا به حال خئییییییلی کم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکل منم هستمدرسه پسر من که بدتره تو بوفه همه اینارو میدن بچه هام صف میکشن که از این اتا آشغالا بگیر ...

چطور دلشون میاد پاره تنشون اینجور چیزارو بخوره به عنوان صبحانه ؟ نمیدونم ولی اینجا فهمیدم اکثرا این کار رو انجام میدن 

باز خونگی باشه ی چیزی 

ولی خوب بچه هستند و میبینن تو دست هم رانی میبرن آبمیوه شرکتی کیک مغازه ای و کلی فست‌فود 

منم همبرگر تو خونه درست کردم ولی به عنوان شام و ناهار 

ولی ی بار براش میپزم همبرگر و ساندویچ مرغ و پیراشکی بچن چاره ای نیست باید کمی همرنگ جماعت شد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بلد نیستم سوسیس و کالباس درست کنم از طرفی ماه آخر بارداریمه و خیلی برام سخته قبلا می‌بود ی کاریش ...

ببین دستورای اینترنتی هست ک راحته

یا میتونی از یه خانم تمیز بخری

ولی بارداری و بچه کوچیک هم سخته

من توی ظرف قشنگ با قیچی نون بربری رو مربع مربع با سلیقه کره و پنیر رو که قشنگ له له کردم رو میزارم ل ...

یه کمی فانتزیش کن. به جای بربری، تست بذار و دورش رو قالب بزن.

همبرگر خونگی کوچولو درست کن و بذار تو فریزر. خفته‌ای یک بار با باگت کوچولو براش ساندویچ آماده کن.

اکثرا پسربچه‌ها ساندویچ مرغ و سیب زمینی دوست دارن و سردم بشه از دهن نمیفته یا بوی بدی نمیده.

شیر و انواع شیرهای مخلوط با کاکائو و موز و... براش بذار با شیرینی محلی خونگی که هر استانی داره.

صبحانه رو که خونه میخوره این میان وعدس و اتفاقا بهتره کامل باشه چون تو مدرسه کالری زیادی میسوزونن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یه کمی فانتزیش کن. به جای بربری، تست بذار و دورش رو قالب بزن.همبرگر خونگی کوچولو درست کن و بذار تو ف ...

ممنون عزیزممممم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40